Galatasaray ile Randers, Avrupa Ligi Play Off Elemeleri rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:00’de başlayan müsabaka Spor Smart kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Galatasaray ile Randers UEFA Avrupa Ligi Play Off Elemeleri rövanş mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Aleksei Kulbakov düdük çalacak.

Galatasaray – Randers müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Galatasaray ve Randers taraftarı Galatasaray ile Randers arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Galatasaray – Randers maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Galatasaray – Randers Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Galatasaray ve Randers taraftarları, Galatasaray ile Randers arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Galatasaray ile Randers maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Galatasaray Randers maçı izle, Galatasaray Randers maçı canlı izle, Galatasaray Randers canlı izle, Galatasaray Randers maçı izle, Galatasaray Randers yayın, Galatasaray Randers maçını canlı yayın, Galatasaray Randers maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler UEFA Avrupa Ligi Play Off rövanş maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Galatasaray Randers maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Galatasaray Randers canlı yayın bilgileri…

Galatasaray ile Randers maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Galatasaray – Randers, Avrupa Ligi Play Off rövanş maçı, 26-08-2021 Perşembe günü Spor Smart, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 21:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Saat 21:00’de başlayan müsabaka Spor Smart kanalından canlı olarak izlenebilir.

Galatasaray Randers: Son durum

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında deplasmanda Randers ile 1-1 berabere kalmıştı. Süper Lig’de 2’de iki yaparak yoluna emin adımlarla ilerleyen sarı kırmızılı ekip, Avrupa Ligi’nde de kendi evinde karşılayacağı Randers karşısında galibiyetle ayrılıp turu atlamanın hesaplarını yapıyor.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1 kez yarı final ve 2 kez de çeyrek final oynayan Galatasaray'lılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 kez son 8 takım arasında kendine yer buldu.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda ilk defa çeyrek finale 1962-1963 sezonunda yükselen ve İtalya ekibi Milan'a elenen Galatasaray, 1969-1970 sezonunda ise Polonya'nın Legia Varşova takımına yine çeyrek finalde boyun eğdi.

GS, RANDERS MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki gerçekleştirilmiş olan antrenmanda, Hatayspor maçında tam süre alan oyuncular günü salonda ve sahada yenilenme çalışmaları yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketleriyle başladığı antrenmanla pas çalışmaları ile devam etti. Antrenmanın ana bölümünde ise sınırlı alanda taktik oyun gerçekleştirildi. İdman, interval koşuların ardından sona erdi.

Bu zorlu ve önemli maçın bütün detayları, canlı skor takibi haber sayfamızda yer alacaktır.

Galatasaray – Randers maçı muhtemel 11’ler…

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Luyindama, Alpaslan Öztürk, Patrick Van Aanholt, Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Emre Akbaba, Kerem Aktürkoğlu, Feghouli, Diagne

Randers: Carlgren Kallesoe Piesinger Marxen Kopplin Klysner Johnsen Lauenborg Tibbling Hammershoj Egho