HJK Helsinki ile Fenerbahçe, Avrupa Ligi Play Off Elemeleri rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka TV 8 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

HJK Helsinki ile Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Play Off Elemeleri rövanş mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Ivan Kruzliak düdük çalacak.

HJK Helsinki – Fenerbahçe müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? HJK Helsinki ve Fenerbahçe taraftarı HJK Helsinki ile Fenerbahçe arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. HJK Helsinki – Fenerbahçe maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

HJK Helsinki – Fenerbahçe Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. HJK Helsinki ve Fenerbahçe taraftarları, HJK Helsinki ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. HJK Helsinki ile Fenerbahçe maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: HJK Helsinki Fenerbahçe maçı izle, HJK Helsinki Fenerbahçe maçı canlı izle, HJK Helsinki Fenerbahçe canlı izle, HJK Helsinki Fenerbahçe maçı izle, HJK Helsinki Fenerbahçe yayın, HJK Helsinki Fenerbahçe maçını canlı yayın, HJK Helsinki Fenerbahçe maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler UEFA Avrupa Ligi Play Off rövanş maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca HJK Helsinki Fenerbahçe maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte HJK Helsinki Fenerbahçe canlı yayın bilgileri…

HJK Helsinki ile Fenerbahçe maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

HJK Helsinki – Fenerbahçe, Avrupa Ligi Play Off rövanş maçı, 26-08-2021 Perşembe günü TV 8, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 19:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Saat 21:00’de başlayan müsabaka Spor Smart kanalından canlı olarak izlenebilir.

HJK Helsinki Fenerbahçe: Son durum

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Ülker Stadyumu’nda HJK Helsinki takımını genç oyuncunun attığı gol ile 1-0 yenmişti. Süper Lig’de iyi bir performans gösterip 2’de iki yapıp hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen Sarı lacivertli takım, Avrupa Ligi’nde deplasmanda karşılayacağı HJK Helsinki karşısında galibiyetle ayrılıp turu geçmenin planlarını yapıyor. Bu zorlu ve önemli maçın bütün detayları, canlı skor takibi haber sayfamızda yer alacaktır.

HJK Helsinki – Fenerbahçe maçı muhtemel 11’ler…

HJK Helsinki: Tannander, Saksela, Moren, O'Shaughnessy, Murillo, Hostikka, Sparv, Jair, Riku Riski, Roope Riski, Valenci

Fenerbahçe: Altay, Szalai, Gustavo, Tisserand, Ferdi, Zajc, Sosa, Sangare, Osayi-Samuel, Mesut, Valencia