Adana Demirspor ile Konyaspor, Süper Lig 3. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’te başlayan müsabaka beIN SPORTS HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Adana Demirspor ile Konyaspor Süper Lig 3. Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Alper Ulusoy düdük çalacak.

Adana Demirspor – Konyaspor müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Adana Demirspor ve Konyaspor taraftarı Adana Demirspor ile Konyaspor arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Adana Demirspor – Konyaspor maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Adana Demirspor – Konyaspor Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Adana Demirspor ve Konyaspor taraftarları, Adana Demirspor ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Adana Demirspor ile Konyaspor maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Adana Demirspor Konyaspor maçı izle, Adana Demirspor Konyaspor maçı canlı izle, Adana Demirspor Konyaspor canlı izle, Adana Demirspor Konyaspor maçı izle, Adana Demirspor Konyaspor yayın, Adana Demirspor Konyaspor maçını canlı yayın, Adana Demirspor Konyaspor maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler Süper Lig maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Adana Demirspor Konyaspor maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Adana Demirspor Konyaspor canlı yayın bilgileri…

Adana Demirspor ile Konyaspor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Adana Demirspor – Konyaspor, Süper Lig 3. Hafta maçı, 27-08-2021 Cuma günü beIN SPORTS 1, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 21:45. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz. Saat 20:30’de başlayan müsabaka beIN SPORS 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Adana Demirspor Konyaspor: Son durum

TFF 1.Lig’den şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Adana Demirspor yaptığı bir çok yıldız transferlerle bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti. Belhanda, Balotelli gibi yıldızları kadrosuna katan Mavi şimşekler, Süper Lig’de istediği başlayamadı. Kadrosunu büyük ölçüde güçlendiren Adana temsilcisi ligde kalıcı kalmak için çok büyük harcamalar yaptı. Samet Aybaba önderliğinde Adana Demirspor ilk iki haftada 1 galibiyet ve bir mağlubiyet alarak istediği performansı sergileyemedi. Adana Demirspor bu hafta kendi seyircisi önünde Konyaspor’u ağırlıyor, hedef ise mutlak üç puan. Konyaspor ise, Ersan Parlatan ile sezona müthiş bir giriş yaptı. Yeşil beyazlı ekip, ligin ilk haftasında deplasmanda Sivaspor’u mağlup edip ardından kendi evinde Başakşehirspor’u 2-1 mağlup ederek 2’de 2 yaparak müthiş bir grafik çizdi.

Bu önemli ve zorlu maçın bütün detayları haber sayfamızda yer alacaktır.

Adana Demirspor – Konyaspor maçı muhtemel 11’ler…

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Tayyip Talha Sanuç, Rassoul, Kaan Kanak, Gökhan İnler, Sinan Kurt, Akintola, Belhanda, Castro, Balotelli

Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme, Soner Dikmen, Hadziahmetovic, M’Poku, Endri, Bytyqi, Cikalleshi