Beşiktaş – Fatih Karagümük SÜPER LİG 3.Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Fatih Karagümrük maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 1 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı şifresiz canlı izleme ekranı…

Beşiktaş – Fatih Karagümrük müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Beşiktaş ve Farih Karagümrük taraftarı Beşiktaş ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Beşiktaş – Fatih Karagümrük maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

BEŞİKTAŞ – FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Beşiktaş – Fatih Karagümrük Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Beşiktaş ve Farih Karagümrük taraftarları, Beşiktaş ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Beşiktaş ile Fatih Karagümrük maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı izle, Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı canlı izle, Beşiktaş Fatih Karagümrük canlı izle, Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı izle, Beşiktaş Fatih Karagümrük yayın, Beşiktaş Fatih Karagümrük maçını canlı yayın, Beşiktaş Fatih Karagümrük maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler SÜPER LİG 3.Hafta maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Beşiktaş Fatih Karagümrük canlı yayın bilgileri…

Galatasaray ile Hatayspor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Galatasaray – Hatayspor, Süper Lig 2.hafta maçı, 23-08-2021 Pazartesi günü beIN SPORTS HD 1, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 21:45. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

SÜPER LİG 3.HAFTA MAÇI BJK F.KARAGÜMRÜK CANLI İZLE

Beşiktaş – Fatih Karagümrük  maçı 28 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’te başlayacak. 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

BEŞİKTAŞ FATİH KARAGÜMRÜK: SON DURUM

Süper Lig'in 3.Haftasında Beşiktaş, Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Sezona bir galibiyet bir beraberlikle başlayan Kara Kartal, kendi evinde galip gelmenin hesaplarını yapıyor. İki takım arasında oynanan son maçı Karagümrük 2-1 kazanmıştı. Beşiktaş son maçında Gaziantep FK ile 0-0 berabere kalırken Karagümrük ise Rizespor ile aynı skorla berabere kaldı. Sezona "son şampiyon" unvanıyla giren takımlara rakip olduğu son 11 Spor Toto Süper Lig maçının ikisini kazanabilen Fatih Karagümrük (3B 6M), bu iki galibiyeti de geçen sezon Başakşehir FK'yı yenerek aldı.

BEŞİKTAŞ FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI MUHTEMEL 11’LER!

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Josef, Atiba, Salih, Ghezzal, N’Koudou, Kenan

Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Benatia, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Bertolacci, Erhun, Jimmy, Pesic, Ahmed Musa