Süper Lig 3. Hafta maçında Hatayspor ile Alanyaspor Karşı karşıya geliyor. İlk yarısı oynanan kritik maçta peş peşe ataklar dikkat çekiyor. Hatayspor Alanyaspor maçını şifresiz canlı izlenebiliyor. BeIN Sports ekranlarında şifresiz canlı yayımlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda.

Hatayspor Alanyaspor mücadelesi başladı. Hatayspor ile Alanyaspor Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Hatayspor Alanyaspor maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 2 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Hatayspor Alanyaspor maçı şifresiz canlı izleme monitörü… Hatayspor Alanyaspor beIN Sports 2 HD link! Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında Hatayspor ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. Spor Toto Süper Lig maçlarının tek adresi yalnızca Digitürk’tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

HATAYSPOR – ALANYASPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Hatayspor Alanyaspor maçı seyircili oynanacak; ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘beIN Sports maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

Hatayspor ile Alanyaspor Süper Lig 3.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Mert Güzenge düdük çalacak.

Hatayspor – Alanyaspor müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Hatayspor ve Alanyaspor taraftarı Hatayspor ile Alanyaspor arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Hatayspor – Alanyaspor maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Hatayspor ile Alanyaspor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Hatayspor – Alanyaspor, Süper Lig maçı, 28-08-2021 Cumartesi günü beIN SPORTS 2, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 21:45. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Hatayspor Alanyaspor: Son durum

Süper Lig 3.Hafta maçları hız kesmeden devam ediyor. Bugün de Hatayspor ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Bu zorlu ve önemli maçın bütün detayları, canlı skor takibi haber sayfamızda yer alacaktır.

Hatayspor – Alanyaspor maçı muhtemel 11’ler…

Hatayspor: Munir, Falette, Kamil, Fatih, Adekugbe, Rıberıo, Emre, Lobzhanidze, Boudjema, Diouf, Dylan

Alanyaspor: Serkan, Fatih, Milunovic, Mevlja, Candeias, Ahmed, Umut, Borja, Tayfur, Davidson, Babacar