Yeni Malatya ile Gaziantep FK, Süper Lig 3.Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:15’te başlayan müsabaka beIN SPORTS HD 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Yeni Malatya ile Gaziantep FK Süper Lig 3.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Barış Saka düdük çalacak.

Yeni Malatya – Gaziantep FK müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Yeni Malatya ve Gaziantep FK taraftarı Yeni Malatya ile Gaziantep FK arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Yeni Malatya – Gaziantep FK maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Yeni Malatya – Gaziantep FK Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Yeni Malatya ve Gaziantep FK taraftarları, Yeni Malatya ile Gaziantep FK arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Yeni Malatya ile Gaziantep FK maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Yeni Malatya Gaziantep FK maçı izle, Yeni Malatya Gaziantep FK maçı canlı izle, Yeni Malatya Gaziantep FK canlı izle, Yeni Malatya Gaziantep FK maçı izle, Yeni Malatya Gaziantep FK yayın, Yeni Malatya Gaziantep FK maçını canlı yayın, Yeni Malatya Gaziantep FK maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler Süper Lig 3.Hafta maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Yeni Malatya Gaziantep FK maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Yeni Malatya Gaziantep FK canlı yayın bilgileri…

Yeni Malatya ile Gaziantep FK maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Yeni Malatya – Gaziantep FK, Süper Lig maçı, 28-08-2021 Cumartesi günü beIN SPORTS 2, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 19:15. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Yeni Malatya Gaziantep FK: Son durum

Süper Lig 3.Hafta maçları hız kesmeden devam ediyor. Bugün de Yeni Malatya ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Bu zorlu ve önemli maçın bütün detayları, canlı skor takibi haber sayfamızda yer alacaktır.

Yeni Malatya – Gaziantep FK maçı muhtemel 11’ler…

Yeni Malatyaspor: Abdulsamed, Wallace, Semih, Sadık, Haddadi, Mallan, Rayane, Jospin, Mustafa, Adem Büyük, Tetteh.

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Kitsiou, Djilobodji, Ertuğrul, Tosca, Mendly, Recep Niyaz, Jefferson, Merkel, Joao Figueiredo, Sagal.