Süper Lig 3. Hafta maçında Altay ile Fenerbahçe Karşı karşıya geliyor. İlk yarısı oynanan kritik maçta peş peşe ataklar dikkat çekiyor. Altay Fenerbahçe maçını şifresiz canlı izlenebiliyor. BeIN Sports ekranlarında şifresiz canlı yayımlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda.

Altay Karagümrük mücadelesi başladı. Altay ile Fenerbahçe Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Altay Fenerbahçe maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 1 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Altay Fenerbahçe maçı şifresiz canlı izleme monitörü… Altay Fenerbahçe beIN Sports HD link! Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında Altay ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. Spor Toto Süper Lig maçlarının tek adresi yalnızca Digitürk’tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

ALTAY – FENERBAHÇE MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Altay Fenerbahçe maçı seyircili oynanacak; ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘beIN Sports maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

ALTAY – FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 21.45’te başlayacak Altay Fenerbahçe karşılaşması Bein Sports 1 HD ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçı hakemi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

ALTAY – FENERBAHÇE MAÇI SON DURUM:

Süper Lig’e bomba gibi başlayan Fenerbahçe hem lig de hem de Avrupa’da çok güzel bir performans sergiliyor. Lige 2’de 2 yaparak iyi bir başlangıç yapan Sarı lacivertliler, sahaya sürdüğü gençlerinden tam puan alıyor. Avrupa’da fırtına gibi esen Fenerbahçe, gençleriyle harika bir grafik çiziyor. Sezon başında Vitor Pereira’yı takımın başına getiren başkan Ali Koç, takımına oldukça güveniyor. Kısa bir zaman içerisinde 3’lü defans sitemini takıma entegre eden Vitor Pereira yönetim tarafından tam not aldı. Sarı kanarya Süper Lig’in üçüncü haftasında deplasmanda Altay ile karşılaşıyor.

Spor Toto Süper Lig üçüncü hafta mücadelesinde gözler iki takımın önemli silahlarında olacak. Son 5 fotoğrafı maçının tamamını kazanan sarı lacivertli takım ile yine geçen sezondan bu yana son 7 maçının tamamını kazanan Altay karşı karşıya gelecek.

Altay, bu sezon müthiş bir başlangıç yaptı. Lig’de 2’de 2 yapan İzmir ekibi Fenerbahçe karşısında da galip gelmenin hesaplarını yapıyor. Mustafa Denizli ile TFF 2.Lig’de şampiyon olup Süper Lig’e yükselen Altay, Süper Lig’de kalıcı olmak istiyor. Her iki takımda ligde 6 puana sahip durumda. Oldukça zorlu ve keyifli bir maç olacağı ön görülüyor.

ALTAY – FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11’İ:

Altay: Lis, Thiam, İbrahim, Murat, Cebrail, Poko, Pinares, Nader, Kappel, Rodriguez, Bamba

Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Kim, Szalai, Nazım, Gustavo, Sosa, Ferdi, Zajc, Mesut, Valencia

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ