Barcelona ile Getafe, İspanya La Liga 3. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 18:00’da başlayan müsabaka Spor Smart kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Barcelona ile Getafe La Liga 3. Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Pablo Gonzales düdük çalacak.

Barcelona – Getafe müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Barcelona ve Getafe taraftarı Barcelona ile Getafe arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Barcelona – Getafe maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Barcelona – Getafe Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Barcelona ve Getafe taraftarları, Barcelona ile Getafe arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Barcelona ile Getafe maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Barcelona Getafe maçı izle, Barcelona Getafe maçı canlı izle, Barcelona Getafe canlı izle, Barcelona Getafe maçı izle, Barcelona Getafe yayın, Barcelona Getafe maçını canlı yayın, Barcelona Getafe maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler İspanya La Liga 3. Hafta maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Barcelona Getafe maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Barcelona Getafe canlı yayın bilgileri…

Barcelona ile Getafe maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Barcelona – Getafe, İspanya La Liga 3. Hafta maçı, 29-08-2021 Pazar günü Spor Smart, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 18:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Saat 18:00’de başlayan müsabaka Spor Smart kanalından canlı olarak izlenebilir.

Barcelona Getafe: Son durum

İspanya La Liga 3.Hafta maçları hız kesmeden devam ediyor. Bugün de İspanya'nın dev takımı Barcelona Getafe ile kendi evinde karşılaşıyor. Sezona 4-2'lik R.Sociedad galibiyetiyle başlayan katalan ekibi, hemen ardından deplasmanda A.Bilbao ile 1-1 berabere kalarak 4 puan topladı. Messi'nin takımdan ayrılmasıyla büyük bir güç kaybeden Barça, bu sezon yıldız oyuncusundan yoksun şampiyon olmanın hesaplarını yapıyor. Getafe ise, sezona çok kötü bir başlangıç yaptı. İlk hafta Valencia'ya 1-0, ikinci hafta kendi evinde Sevilla'ya yine aynı skorla mağlup olup sıfır puanla 18.sırada yer alıyor.

Barcelona – Getafe maçı muhtemel 11’ler…

Barcelona: Neto, Dest, Dest, Garcia, Pique, Alba, Busquests, De Jong, Pedri, Griezmann, Depay, Braithwaite

Getafe: Soria, Suarez, Dakonam, Mitrovic, Olivera, Vitolo, Arambarri, Maksimovic, Alena, Enes, Ramirez