Spor Toto Süper Lig 2021-2022 sezonu 3. Hafta maçları kapsamında Galatasaray, Kasımpaşa ile yeşil sahada bir araya gelecek. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler Kasımpaşa Galatasaray maçı canlı yayın kanalı ile alakalı ayrıntıları merak ederek Kasımpaşa Galatasaray maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Sorularına yanıt aramayı devam ettiriyor.

KASIMPAŞA – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Kasımpaşa Karagümrük maçı seyircili oynanacak; ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘beIN Sports maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

KASIMPAŞA - GALATASARAY

STAT: Recep Tayyip Erdoğan Stadı
HAKEM: Fırat Aydınus
SAAT: 19.15
YAYIN: beIN Sports 1

KASIMPAŞA: Ertuğrul, Hadergjonaj, Bruma, Tarkan, Eren, Travnik, Sadiku, Hajradinovic, Varga, Yusuf, Jorgensen
TEKNİK DİREKTÖR: Cihat Arslan

GALATASARAY: Muslera; Boey, Luyindama, Nelsson, Van Aanholt; Berkan Kutlu; Barış Alper, Morutan, Cicaldau, Kerem; Diagne
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

Lige sancılı başlayan ve yine de kaybetmeyen Galatasaray, ilk iki haftada 6 puan toplamayı başardı. Avrupa Ligi Play Off’ta da rakibi Randers’i geçip gruplara kalan Sarı kırmızılı ekip, ligde de emin adımlarla ilerlemek istiyor. Geride kalan 2 haftada Giresunspor’u 2-0 ve kendi evinde Hatayspor’u 2-1’lik skorla geçen Galatasaray, bu hafta Kasımpaşa deplasmanına çıkıyor. Oldukça zorlu ve çekişmeli bir maça sahne olacak mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak. Kasımpaşa ise, Lige Hatayspor beraberliği ve hemen ardından Giresunspor’u mağlup ederek 4 puan toplamayı başardı. Bu sezon iyi bir başlangıç yapan Kasımpaşa bu istikrarı Galatasaray karşısında da sürdürmek istiyor. Hem zorlu ve mücadelesi üstün olacak bir maç bekleniyor.

GALATASARAY ÜSTÜN

Kasımpaşa ile Galatasaray şu ana dek ligde 34 defa karşılaştı. Galatasaray 22, Kasımpaşa ise 6 defa galip geldi. 6 maçta berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar 68 gol atarken, Kasımpaşa ise 31 golle karşılık verdi. Geçen sezonda Kasımpaşa evinde 1-0, Galatasaray ise 2-1’lik skorla galip ayrıldı.