Süper Lig 3. Hafta maçında Giresunspor ile Trabzonspor Karşı karşıya geliyor. İlk yarısı oynanan kritik maçta peş peşe ataklar dikkat çekiyor. Giresunspor Trabzonspor maçını şifresiz canlı izlenebiliyor. BeIN Sports ekranlarında şifresiz canlı yayımlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda.

Giresunspor Karagümrük mücadelesi başladı. Giresunspor ile Trabzonspor Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Giresunspor Trabzonspor maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 2 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Giresunspor Trabzonspor maçı şifresiz canlı izleme monitörü… Giresunspor Trabzonspor beIN Sports HD link! Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında Giresunspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. Spor Toto Süper Lig maçlarının tek adresi yalnızca Digitürk’tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

GİRESUNSPOR – TRABZONSPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Giresunspor Trabzonspor maçı seyircili oynanacak; ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘beIN Sports maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

GİRESUNSPOR – TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 21.45’te başlayacak Giresunspor Trabzonspor karşılaşması Bein Sports 2 HD ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçı hakemi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

GİRESUNSPOR – TRABZONSPOR MAÇI SON DURUM:

Abdullah Avcı’lı Trabzonspor lige fırtına gibi esti. Geçen sezon şampiyonluğu kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Bordo mavili ekip, bu sezon Süper Lig’de şampiyon olmanın hesaplarını yapıyor.

Lige Yeni Malatyaspor’u 5-1’lik farklı bir galibiyetle giriş yapan Trabzonspor, ligin ikinci haftasında ise zorlu rakibi Sivasspor’u 2-1 mağlup ederek puanını 6’ya yükseltti. İstikrarlı ve kontrollü bir oyun sergileyen Trabzon ekibi, çıktığı bütün maçlarda göze hoş gelen bir oyun sergilemeye devam ediyor. Trabzonspor ligin 3.Haftasında deplasmanda Süper Lig’e yeni yükselmiş ve sıfır puana sahip Giresunspor’a konuk oluyor. Buradan da galibiyetle ayrılıp 3 puanla dönmenin hesabını yapan Trabzonspor’da moraller oldukçta yüksel durumda.

Giresunspor’da ise tam bir hayal kırıklığı yaşanıyor. Geçen sezon TFF 1.Ligde çok istikrarlı bir grafik çizen Karadeniz ekibi, geride kalan 2 maçta galibiyeti bulunmuyor. Yeşil beyazlı ekip 2 maçta gol atamadı ve kalesinde 4 gol gördü. Oldukça kötü bir performans sergileyen Giresunspor, Trabzonspor maçında puan ve puanlara dönüp moral depolamak istiyor.

GİRESUNSPOR – TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ:

Giresunspor: Okan, Zeki, Douglas, Perez, Emre, Pelupessy, Traore, Flavio, Serginho, Diabate, Balde

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Edgar, Hugo, İsmail, Berat, Hamsik, Bakasetas, A.Ömür, Nwakaeme, Djaniny