Sivasspor ile Göztepe FK, Süper Lig 3.Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:15’te başlayan müsabaka beIN SPORTS HD 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Sivaspor ile Göztepe Süper Lig 3.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Burak Şeker düdük çalacak.

Sivasspor – Göztepe müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Sivasspor ve Göztepe taraftarı Sivasspor ile Göztepe arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Sivasspor – Göztepe maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Sivasspor – Göztepe Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Sivasspor ve Göztepe taraftarları, Sivasspor ile Göztepe arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Sivasspor ile Göztepe maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Sivasspor Göztepe maçı izle, Sivasspor Göztepe maçı canlı izle, Sivasspor Göztepe canlı izle, Sivasspor Göztepe maçı izle, Sivasspor Göztepe yayın, Sivasspor Göztepe maçını canlı yayın, Sivasspor Göztepe maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler Süper Lig 3.Hafta maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Sivasspor Göztepe maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Sivasspor Göztepe canlı yayın bilgileri…

Sivasspor ile Göztepe maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Sivasspor – Göztepe, Süper Lig maçı, 29-08-2021 Pazar günü beIN SPORTS 2, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 19:15. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Sivasspor Göztepe: Son durum

Süper Lig 3.Hafta maçları hız kesmeden devam ediyor. Bugün de Sivasspor ile Göztepe karşı karşıya geliyor. Bu zorlu ve önemli maçın bütün detayları, canlı skor takibi haber sayfamızda yer alacaktır.

Sivasspor – Göztepe maçı muhtemel 11’ler…

Sivasspor: Samassa, Goiano, Appindangoye, Caner, Uğur, Fernando (Erdoğan), Hakan, Fatih, Emre, Mert Hakan, Yatabare

Göztepe: Beto, Murat, Reis, Leo, Berkan, Castro, Soner, Napoleoni, Halil, Serdar, Deniz