2021-2022 sezonunun ilk haftasında Batman Petrolspor Bursa Yıldırımspor'u konuk ediyor. Bu sezon şampiyonluk hedefleyen Batman Petrolspor lige kayıpsız başlamak istiyor.

TFF 3. Lig 1.Grup'ta 2021-22 sezonunun ilk haftasında, Batman Petrolspor Bursa yıldırımspor'u konuk edecek. 04 Eylül 2021 tarihinde Batman Stadyumu'nda oynanacak maç, saat 15.30'da başlayacak.

BATMAN PETROLSPOR KAYIPSIZ BAŞLAMAK İSTİYOR

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve ligin ilk haftasında kayıp yaşamak istemeyen Batman Petrolspor'da yeni yapılan transferler kadroda yer alacak.

Bu sezon yepyeni bir kadro ve teknik heyetle başlayacak olan Batman Petrolspor'da hedef şampiyonluk. Takımın başına getirtilen Zafer Hızarcı ile başarı elde etmek isteyen kırmızı beyazlı ekip, sezonun ilk maçında kendi evinde kayıp vermek istemiyor.

Yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Batman Petrolspor, grupta şampiyonluğun en büyük adayı konumunda. Geçen sezon ligi, 39 puanla 13'üncü sırada bitiren kırmızı beyazlılar, bu sezon yaptığı sansasyonel transferlerle kadrosunu güçlendirdi.

KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Deneyimli futbolcuları kadrosuna katan Kırmızı-Beyazlı ekip bu yıl forvet hattını da güçlendirdi. Batman Petrolspor, Kırıkkale Büyük Anadoluspor’dan golcü Aykut Çift’i kadrosuna kattı. Forvet Aykut’un geçen yıl 18 gol kaydetmesi gözlerden kaçmadı.

İşte Batman Petrolspor'un kadrosuna kattığı isimler;

Kırıkkale Büyük Anadoluspor'dan forvet Aykut Çift, Malatya Yeşilyurt'tan kanat oyuncusu Akın Akman, -Adıyamanspor'dan orta saha kenar oyuncusu Ahmet Teker, -Orduspor'dan orta saha Ali Kemal Başaran, -Arhavispor'dan orta saha Orhan Nahırcı, -Erbaaspor'dan orta saha Yağızcan Erdem, -KaramanBelediyespor'dan kanat oyuncusu Hasan Çavdar, -Fatsa Belediyespor'dan orta saha Doğukan Bulut, -Nevşehir Belediye’den stoper İlyas Ural, -Zonguldak Kömürspor'dan kaleci Onur Küçük. 

TARAFTARLAR STADYUMDA YERİNİ ALACAK

TFF'nin aldığı karar doğrultusunda, Sağlık Bakanlığı’nca belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren; COVID-19 geçirmiş kişiler ise, izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma seyirci olarak girebilecek.