Batman Petrolspor’un itici gücü olan Yarasalar Taraftar Grubu’nun yeni sezonda rotası belli oldu.

Dörtyol’da bulunan Yayla Kahvehanesi 2.Katında yapılan toplantıya, Yarasalar Taraftar Grubu üyeleri ve Spor72 Medyası katıldı.

Yarasalar Taraftar Grubu Tribün Lideri Şahin Ete ve yönetimi ile bir araya gelerek yeni sezondaki rotayı belirledi. Toplantıda, Covid-19 Pandemi salgını tedbirleri, Aşı, Batman Petrolspor ve birçok konular masaya yatırıldı.

Toplantıda kendi üyeleriyle konuşan Yarasalar Taraftarlar Grubu Tribün Lideri Şahin Ete, 2021-2022 futbol sezonunda stadyuma girmek için mutlak aşı olunması gerektiğini hatırlatarak, "Hepimizin amacı ve gayesi Batman Petrolspor’dur. Takımımızı desteklemek için stadyumlara girmemiz için mutlaka aşı olalım" ifadelerini kullandı.

Yarasalar grubunda olan tüm arkadaşlarımızın aşılarını olması gerektiğini belirten Ete, "4 Eylül Cumartesi günü sezonun ilk haftasında tribünde yer alacaklarını ve gönül verdiğimiz, çok sevdiğimiz takımımız olan Batman Petrolspor’u destekleyeceğiz" diye konuştu.

Koronavirüs nedeniyle uzun bir zamandır yeşil sahalardan uzak kaldığını belirten Ete, 2021-22 Sezonunda tekrardan tribünde yer alacaklarından dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu belirtti.

Yarasalar Taraftar Grubu Tribün Lideri Şahin Ete’nin açıklaması şöyle;

“Saygıdeğer üyeler,

Hepimizin ortak noktası ve gayesi Batman Petrolspor’dur. Koronavirüs nedeniyle yeşil sahalardan baya uzak kalmıştık. 2021-22 Futbol sezonunda tekrardan yeşil sahalara dönerek tribünde yer alacağımızdan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyız.

Öncelikle Yarasalar Grubu’nda olan arkadaşlarımızın aşılarını olmuş, 4 Eylül Cumartesi günü sezonun ilk haftasında tribünde yer alacaklarını ve gönül verdiğimiz, çok sevdiğimiz takımımızı destekleyeceğiz” dedi.

GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTACAĞIZ

Gençleri Kötü alışkanlıklardan uzak tutacaklarının vurgusunu yapan Ete, “Kendilerinin Yarasalar olarak en önemli amaçlarından birinin futbol vasıtasıyla gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu ifade ederek, “Amacımız genç arkadaşları spora teşvik etmek, sporun içinde tutmak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olacaktır. ”diye konuştu.

Gelecekte bizlerin yerini alacak olan gençlerle hazırlıklar yapıldığını kaydeden Ete, “Onlarla birlikte olmak, gelecekte bizlerin yerini alacak olan gençlere şimdiden hazırlıklar yapıyoruz. Spor her türlü kötülüklerden insanı korur özellikle gençlerimizi spor yönlendirmek onları sporla birleştirmek onları sokaktaki kötü alışkanlıklardan uzaklaştırır. Gençlerimiz için biz her şeyi yaparız ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

BAYRAK DEĞİŞİMİ YAŞANACAK

Uzun bir süredir Yarasalar Taraftar Grubu’nun tribün liderliğini yapan ve taraftarlar nezdinde ayrı bir yeri olan Şahin Ete, görevi Civan Yıldız, Şehmus Soyvural ve Halil İbrahim Akdağ’a kısa zamanda bırakılacağını açıkladı. 

Yarasalar Taraftar Grubu ve Batman tribünleri için yeni bir dönemin başladığını ifade eden Şahin Ete, “Biz gençlerimize güveniyoruz ve değer veriyoruz. Biz elimizden geldiğince bu sancağı yere düşürmemeye, bu sancağı layık olduğu şekilde taşımaya çalıştık. Bu sancağı, bu bayrağı gençlere emanet etmenin zamanı geldiğinin düşüncesindeyim. Bu duygu ve düşünceler doğrultusunda Yarasalar Taraftar Grubu Tribün Liderliği için aramıza aldığımız kardeşlerimizin kısa zaman içerisinde layıkıyla yapacağına canı gönülden inandığım Civan Yıldız, Şehmus Soyvural ve Halil İbrahim Akdağ kardeşlerimize, görevi kısa zamanda bırakacağız. Ancak şunu belirtmeliyim ki; Bizim bir yere gittiğimiz yok. Biz varımızla, yoğumuzla bu kardeşlerimizin yanında ve arkasında olacağız” dedi.

BATMAN VALİSİ HULUSİ ŞAHİN’E TEŞEKKÜR EDERİZ

Batman Petrolspor’a desteğini esirgemeyen Batman Valisi Hulusi Şahin’e teşekkür eden Ete, “Batman Petrolspor için her zaman desteğini esirgemeyen Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin’e teşekkür ederim. Gerçekten de kulüp üzerine ciddi anlamda emeği ve desteği vardır.” dedi.

BATMAN PETROLSPOR YÖNETİMİ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI

Batman Petrolspor Yönetimi’nin üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını aktaran Şahin Ete, “Geçen sezon takım son 2 maçı kazansaydı Play Off potasında olacaktı. Erken konuşmak yanlış olur. Doğrusunu söylemek gerekirse mevcut yönetim üzerine düşeni yaptı ve yapmaya devam ediyor. Bu sezon güzel transferler yapıldı. Bekleyip göreceğiz. Takımın başarılı olabilmesi için bizlerde üzerimize düşeni yapacağız. İnşallah arzuladığımız şampiyonluk gelecektir” dedi.

Toplantının ardından Yarasalar Taraftar Grubu üyeleri toplu bir şekilde aşı yaptırmaya gitti.

Kaynak: SPOR72