Avrupa Dünya Kupası Elemeleri C Grubu 4.Hafta maçında İtalya ile Bulgaristan karşı karşıya geliyor. İtalya - Bulgaristan maçı 02 Eylül Perşembe saat 21.45’te başlayacak. Maç Şifresiz canlı yayınlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda. İtalya – Bulgaristan maçının canlı yayın izleme linki…

Dünya Kupası eleme maçı İtalya ile Bulgaristan karşılaşması . İşte maçın tüm detayları bugün saat 21.45’te Stadio Artemio Franchi Stadı’nda kozlarını paylaşacak. İşte İtalya – Bulgaristan maçının canlı yayın linki Karşılaşmayı canlı takip etmek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır. Maçın 90 dakika skorunu haberimizde takip edebilirsiniz ayrıca maçtan detaylar ve canlı skoru haberimizden izleyebilirsiniz.   

İtalya, Bulgaristan maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’te başlayan müsabaka Türkiye kanallarından canlı verilmiyor. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

İtalya, Bulgaristan MAÇ YAYINI İÇİN LİNKİ TIKLA

Bugün 2 Eylül Perşembe günü saat 21.45’te başlayacak. Maçın tüm detaylarıyla 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde canlı takip edebilirsiniz.

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada oynanacak maç saatinde canlı yayın açılacaktır.

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için Maç Bülteni sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

MAÇ BÜLTENİ sayfamıza gitmek için tıklayın

MAÇ YAYININA GİTMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ