3. Lig 2. Grup 1.hafta karşılaşması Alanya Kestel ile 76 Iğdır Belediye Karşı karşıya geliyor. 4 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 16:00’da Milli Egemenlik Stadyumu’nda oynanacak. Bu maçı şifresiz canlı takip etmek için maçın bedava yayın linkini sizler için derledik. İki takımın yorum ve analizleri son dakika gelişmeleri sakat cezalı oyuncuları maçın tüm istatistikleri canlı olarak takip edebilir izleyebilirsiniz. Maçla ilgili tüm detaylar haberimizde

Alanya Kestel - 76 Iğdır Belediye maçı saat kaçta hangi kanalda?

Alanya Kestel, 76 Iğdır Belediye Ligin ilk haftasında karşı karşıya geliyor. İşte maçın tüm detayları Alanya Kestel ile 76 Iğdır Belediye bugün saat 16.00’da Of İlçe Stadı’nda oynanacak, Müsabaka Türkiye TV kanallarından canlı verilmiyor. Ancak haber sayfamızda alternatif yayın kanalları sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterli olacaktır.

Alanya Kestel - 76 Iğdır Belediye: Son durum

3.Lig maçları birinci hafta maçıyla başlıyor. 2021-2022 sezonunun ilk haftasında Alanya Kestel - 76 Iğdır Belediyespor’u konuk ediyor. Alanya Kestelspor geçen sezon Ligi 42 puanla 8. Sırada tamamlamıştı, 76 Iğdır Belediye ise Ligin yeni ekiplerinden geçtiğimiz sezon Bal Liginden 3. Lige çıkmayı başardı. Bu önemli karşılaşmanın bütün detayları haber sayfamızda olacak.

Alanya Kestel - 76 Iğdır Belediye MAÇINI NASIL İZLERİM

Müsabaka haber sayfamızda alternatif yayın kanalları sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterli olacaktır.

Canlı butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır

MAÇ YAYININA GİTMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

MUHTEMEL 11’LER

Ofspor ile Çankaya FK muhtemel 11’i maç saati yaklaştığında haber sayfamızda yer alacaktır