Batman Petrolspor ile Bursa Yıldırımspor, TFF 3.Lig 1.Grup 1. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 15:30’da başlayan müsabaka Spor72 Youtube kanalında canlı olarak yayınlanması planlanıyor.

Batman Petrolspor ile Bursa Yıldırımspor TFF 3.Lig 1.Grup 1. Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem H. Ergin düdük çalacak.

Batman Petrolspor – Bursa Yıldırımspor müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Batman Petrolspor ve Bursa Yıldırımspor taraftarı Batman Petrolspor ile Bursa Yıldırımspor arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Batman Petrolspor – Bursa Yıldırımspor maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

BATMAN PETROLSPOR – BURSA YILDIRIMSPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Batman Petrolspor – Bursa Yıldırımspor Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Batman Petrolspor ve Bursa Yıldırımspor taraftarları, Batman Petrolspor ile Bursa Yıldırımspor arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Batman Petrolspor ile Bursa Yıldırımspor maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Batman Petrolspor Bursa Yıldırımspor maçı izle, Batman Petrolspor Bursa Yıldırımspor maçı canlı izle, Batman Petrolspor Bursa Yıldırımspor canlı izle, Batman Petrolspor Bursa Yıldırımspor maçı izle, Batman Petrolspor Bursa Yıldırımspor yayın, Batman Petrolspor Bursa Yıldırımspor maçını canlı yayın, Batman Petrolspor Bursa Yıldırımspor maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler TFF 3. Lig 1. Hafta maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Batman Petrolspor Bursa Yıldırımspor maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Batman Petrolspor Bursa Yıldırımspor canlı yayın bilgileri…

Batman Petrolspor ile Bursa Yıldırımspor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Batman Petrolspor – Bursa Yıldırımspor, TFF 3.Lig 1.Grup 1. Hafta maçı, 04-09-2021 Cumartesi günü Spor72, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 15:30. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Saat 15:30’da başlayan müsabaka Spor72 Youtube kanalından canlı olarak izlenebilir.

Batman Petrolspor Bursa Yıldırımspor: Son durum

TFF 3.Lig maçları birinci hafta maçıyla start alıyor. 2021-2022 sezonunun ilk haftasında Batman Petrolspor Bursa Yıldırımspor’u konuk ediyor. Bu sezon şampiyonluk hedefleyen Batman Petrolspor lige kayıpsız başlamak istiyor.

BATMAN PETROLSPOR KAYIPSIZ BAŞLAMAK İSTİYOR

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve ligin ilk haftasında kayıp yaşamak istemeyen Batman Petrolspor’da yeni yapılan transferler kadroda yer alacak.

Bu sezon yepyeni bir kadro ve teknik heyetle başlayacak olan Batman Petrolspor’da hedef şampiyonluk. Takımın başına getirtilen Zafer Hızarcı ile başarı elde etmek isteyen kırmızı beyazlı ekip, sezonun ilk maçında kendi evinde kayıp vermek istemiyor.

Yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Batman Petrolspor, grupta şampiyonluğun en büyük adayı konumunda. Geçen sezon ligi, 39 puanla 13’üncü sırada bitiren kırmızı beyazlılar, bu sezon yaptığı sansasyonel transferlerle kadrosunu güçlendirdi.

Batman Petrolspor – Bursa Yıldırımspor maçı muhtemel 11’ler…

Batman Petrolspor ile Bursa Yıldırımspor muhtemel 11’i maç saati yaklaştığında haber sayfamızda yer alacaktır

Spor72 Facebook sayfamız da canlı yayınlanıyor

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=873809806579864&id=100057143964108

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ