TFF 3. Lig 3 Grub 1.Hafta maçında Mardinspor kendi sahasında Modafen ile karşı karşıya geliyor. Mardin 1969 Spor - Modafen maçı 04 Eylül Cumartesi saat 15.30’da başlayacak. Bu maçı şifresiz canlı izlemek takip etmek için maçın bedava yayın linkini sizler için derledik. Mardinspor ile Modafen müsabakasından anlık gelişmeler sayfamızda. Mardinspor maçını nasıl izlerim Mardin 1969 – Modafen maçıyla ilgili tüm detaylar haberimizde 

Mardin 1969 Spor Yeni Sezonda Flaş Transferler Gerçekleştirdi.

Mardinspor önemli isimleri kadrosuna kattı işte bazı önemli transferler Burak Taşdemir’i renklerine bağladı. Burak Taşdemir, Amedspor ve Nevşehir Belediyespor, Kırşehir Belediyespor, Sakaryaspor, Hatayspor gibi birçok önemli kulüpte oynamış tecrübeli bir oyuncu olarak gözlerden kaçmıyor. Bunun yanı sıra Kağan Kayalı, Akın İsmail Köroğlu, Nezir Özer gibi birçok önemli ismi kadrosuna kattı.

MARDİN 1969 SPOR KADROSU: Sercan Yılmaz - Mehmet Salih Demircan - Akın İsmail Köroğlu - Hebat Alan - Mücahit Tufan - Kağan Kayalı - Hakan Albayrak - Nimet Kayaalp - Ramiz Ok - Beytullah Çamurlu - Doğancan Kılıç - Rıdvan Sönmez - Ömürcan Karaca - İzzettin Kepenç - Ayhan Gürbüz - Yusuf Eren Aykız - Özgür Kazar - İmdat Kılıç - Sercan Besler - Hüseyin Eray Harmancı -              Vedat Altaş - Mustafa Çoşkun - Turgut Zengin - Barış Şaffak - Burak Taşdemir - Eren Yalçın - Mustafa Aydoğdu - Abdulkadir Özdemir - Alparslan Devlet Yüce - Nezir Özer.

Mardin 1969 - Modafen maçı saat kaçta hangi kanalda?

3. LİG 3. GRUP Mardin 1969 Spor - Modafen maçı bugün Saat 15:30’da başlayacak. Müsabaka Türkiye TV kanallarından canlı verilmiyor. Ancak haber sayfamızda alternatif yayın kanalları sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterli olacaktır.

Mardin 1969 - Modafen MAÇ YAYINI İÇİN LİNKİ TIKLA

Mardin 1969 - Modafen MAÇINI NASIL İZLERİM

Mardinspor ile Modafen müsabakasını Türkiye Tv kanalları canlı vermemektedir. Lakin haberimizde alternatif yayınları sizler için derledik karşılaşmayı canlı takip etmek için linki tıklamanız gerekmektedir.

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için Maç Bülteni sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

MAÇ YAYININA GİTMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ