3. Lig 3. Grup 1.hafta karşılaşması Ofspor ile Çankaya FK Karşı karşıya geliyor. 4 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 15:30’da Of İlçe Stadyumu’nda oynanacak. Bu maçı şifresiz canlı takip etmek için maçın bedava yayın linkini sizler için derledik. Maçla ilgili tüm detaylar haberimizde

Ofspor – Çankaya FK maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ofspor  - Çankaya FK Ligin ilk haftasında karşı karşıya geliyor. İşte maçın tüm detayları Ofspor ile Çankaya FK bugün saat 15.30’da Of İlçe Stadı’nda oynanacak, Müsabaka Türkiye TV kanallarından canlı verilmiyor. Ancak haber sayfamızda alternatif yayın kanalları sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterli olacaktır.

Ofspor Çankaya FK: Son durum

3.Lig maçları birinci hafta maçıyla başlıyor. 2021-2022 sezonunun ilk haftasında Ofspor, Çankaya FK’yi Of’da konuk ediyor. Ofspor Geçen sezon Ligi Play Off hattında tamamlamıştı, Çankaya FK ise Ligi 12. Sırada küme düşme potasının üstünde tamamlamıştı. Bu önemli karşılaşmanın bütün detayları haber sayfamızda olacak.

Ofspor – Çankaya FK MAÇINI NASIL İZLERİM

Ancak haber sayfamızda alternatif yayın kanalları sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterli olacaktır.

Canlı butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır

MAÇ YAYININA GİTMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

MUHTEMEL 11’LER

Ofspor ile Çankaya FK muhtemel 11’i maç saati yaklaştığında haber sayfamızda yer alacaktır