TFF 2.Lig Beyaz Grup 1.Hafta maçında Zonguldak KömürsporAkhisar Belediyespor karşı karşıya geliyor. Zonguldak Kömürspor – Akhisar Belediyespor maçı 05 Eylül Pazar saat 16.00’da başlayacak. Şifresiz canlı yayınlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda. Zonguldak Kömürspor – Akhisar Belediyespor maçı canlı izleme linki…

Zonguldak Kömürspor – Akhisar Belediyespor müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Zonguldak Kömürspor ile Akhisar Belediyespor taraftarı Zonguldak Kömürspor ile Akhisar Belediyespor arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Zonguldak Kömürspor – Akhisar Belediyespor maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR – AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Zonguldak Kömürspor Akhisar Belediyespor maçı seyircili oynanacak; ve resmi sosyal medya hesaplarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘TFF 2.Lig maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR – AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 16.00’da başlayacak Zonguldak Kömürspor Akhisar Belediyespor karşılaşması resmi sosyal medya hesaplarında canlı olarak naklen yayınlanması planlanıyor. Maçı hakem Fevzi Erdem Akbaş yönetecek.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR – AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI SON DURUM:

2021-22 Sezonu TFF 2.Lig start alıyor. Bugün de Zonguldak Kömürspor ile Akhisar Belediyespor arasında oynanacak 2.Lig Beyaz Grup ilk maçına sahne olacak. Bu önemli maçın bütün detayları haber sayfamızda yer alacaktır.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR – AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ:

Zonguldak Kömürspor ile Akhisar Belediyespor kadrosu maç saatinde belli olacak…

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ