TFF 3. Lig 1. Grup 2.Hafta maçında İstanbul temsilcisi Arnavutköy Belediye, Erbaaspor karşı karşıya geliyor. Arnavutköy Belediye, Erbaaspor maçı 11 Eylül Cumartesi saat 16.30’da başlayacak. Bu maçı canlı şifresiz izlemek için maçın bedava yayın linkini sizler için derledik. Arnavutköy Belediye, Erbaaspor müsabakasından anlık gelişmeler canlı yayın canlı skor haberimizde. Arnavutköy Belediye, Erbaaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Arnavutköy Belediye, Erbaaspor Maçını nasıl izlerim Arnavutköy Belediye, Erbaaspor maçıyla ilgili tüm detayları haber sayfamızda sizlere sunduk

Arnavutköy Belediye, Erbaaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Arnavutköy Belediye, Erbaaspor karşılaşması bugün Saat 16:30’da oynanacak olan müsabaka TV kanallarından canlı verilmiyor. Ancak haber sayfamızda alternatif yayın kanalları sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterli olacaktır.

Arnavutköy Belediye, Erbaaspor MAÇ YAYINI İÇİN LİNKİ TIKLA
Maç yayınına gitmek için Linke tıklayın…

ARNAVUTKÖY BELEDİYE – ERBAASPOR MAÇI SON DURUM:

Arnavutköy Belediyespor, Ligin ilk haftasında deplasmanda Kütahyaspor ile 1-1 berabere kalarak Lige 1 puanla başlamıştı. Arnavutköy Belediyespor 1 puanla 6. Sırada yer alıyor.

Erbaaspor Ligin ilk Haftasında kendi sahasında Kelkit Belediyespor’u 1-0 yenerek Lige 3 puanla başladı. Erbaaspor 3 puanla 4. Sırada yer alıyor

Maçın Hakemleri, Orta hakem Emre Bulut, Harun Öztekin, Yusuf Doğan, görev alacak.

Arnavutköy Belediye, Erbaaspor MAÇ YAYINI İÇİN LİNKİ TIKLA
Maç yayınına gitmek için Linke tıklayın…

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR – ERBAASPOR MAÇINI NASIL İZLERİM
3. Lig 1. Grup 2.Hafta Arnavutköy Belediye, Erbaaspor müsabakasını TV kanalları canlı vermemektedir. Lakin haberimizde alternatif canlı yayınları sizler için derledik karşılaşmayı canlı takip etmek için linki tıklamanız gerekmektedir.  

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır

MAÇ YAYININA GİTMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için Maç Bülteni sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.