Süper Lig 4. Hafta maçında Beşiktaş ile Yeni Malatya Karşı karşıya geliyor. İlk yarısı oynanan kritik maçta peş peşe ataklar dikkat çekiyor. Beşiktaş Yeni Malatya maçını şifresiz canlı izlenebiliyor. BeIN Sports ekranlarında şifresiz canlı yayımlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda.

Beşiktaş Karagümrük mücadelesi başladı. Beşiktaş ile Yeni Malatya Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Beşiktaş Yeni Malatya maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 1 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Beşiktaş Yeni Malatya maçı şifresiz canlı izleme monitörü… Beşiktaş Yeni Malatya beIN Sports HD link! Spor Toto Süper Lig’in 4. Haftasında Beşiktaş ile Yeni Malatya karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. Spor Toto Süper Lig maçlarının tek adresi yalnızca Digitürk’tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

BEŞİKTAŞ – YENİ MALATYA MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Beşiktaş Yeni Malatya maçı seyircili oynanacak; ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘beIN Sports maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

BEŞİKTAŞ – YENİ MALATYA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 20.00’de başlayacak Beşiktaş Yeni Malatya karşılaşması Bein Sports 1 HD ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçı hakemi Arda Kardeşler yönetecek.


BEŞİKTAŞ – YENİ MALATYA MAÇI SON DURUM:

Süper Lig milli aradan sonra kaldığı yerden devam ediyor. Ligin 4’üncü haftasında Beşiktaş kendi evinde Yeni Malatya’yı konuk ediyor. Sergen Yalçınlı Beşktaş, kendi seyircisi önünde galip gelmek istiyor. Lig’de 3 maçta 2 galibiyet ve bir beraberlikle ayrılan Siyah beyazlılar, 3.hafta maçında on kişi mücadele ettiği Fatih Karagümrük karşısında 1-0 galip gelmeyi başarmıştı. Yıldız futbolcu Miralem Pjanic’i kadrosuna katan Kara kartal, Şampiyonlar Ligi’nde de başarılı olmak istiyor. Süper Lig’de emin adımlarla yoluna devam etmek isteyen Beşiktaş, bu hafta konuk ettiği Yeni Malatya karşısında kendi evinde kayıp vermek istemiyor. Yeni Malatyaspor ise, Beşiktaş deplasmanından puan ve puanlarla ayrılmak istiyor. Geride kalan 3 haftada 2 galibiyet ve bir mağlubiyeti bulunan Malatya ekibi galibiyet serisini Beşiktaş karşısında da sürdürmek istiyor. İstanbul Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşmanın önemli detayları haber sayfamızda yer alacak.

BEŞİKTAŞ – YENİ MALATYA MAÇI MUHTEMEL 11’İ:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Ghezzal, Josef, Pjanic, Can, N'Koudou, Batshuayi.

Yeni Malatya: A.Dumlu, Semih, Wallace, S.Çiftpınar, M.Eskihellaç, S.Mallan, J. Nshimirimana, R. Aabid, O. Haddadi, A.Büyük, B.Tetteh

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ