Süper Lig 4. Hafta maçında Kayserispor ile Kasımpaşa Karşı karşıya geliyor. İlk yarısı oynanan kritik maçta peş peşe ataklar dikkat çekiyor. Kayserispor Kasımpaşa maçını şifresiz canlı izlenebiliyor. BeIN Sports ekranlarında şifresiz canlı yayımlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda.

Kayserispor Karagümrük mücadelesi başladı. Kayserispor ile Kasımpaşa Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Kayserispor Kasımpaşa maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 2 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Kayserispor Kasımpaşa maçı şifresiz canlı izleme monitörü… Kayserispor Kasımpaşa beIN Sports HD link! Spor Toto Süper Lig’in 4. Haftasında Kayserispor ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. Spor Toto Süper Lig maçlarının tek adresi yalnızca Digitürk’tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

KAYSERİSPOR – KASIMPAŞA MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Kayserispor Kasımpaşa maçı seyircili oynanacak; ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘beIN Sports maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

KAYSERİSPOR – KASIMPAŞA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 20.00’de başlayacak Kayserispor Kasımpaşa karşılaşması Bein Sports 2 HD ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçı hakemi Yasin Kol yönetecek.


KAYSERİSPOR – KASIMPAŞA MAÇI SON DURUM:

Süper Lig milli aradan sonra kaldığı yerden devam ediyor. Ligin 4’üncü haftasında Kayserispor kendi evinde Kasımpaşa’yı ağırlıyor. Süper Lig’de 3 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunan Kayserispor, 4 puana sahip Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Kayserispor'da sakatlığı bulunan Umut Bulut ve Bernard Mensah, mücadelede süre alamayacak. Kasımpaşa'da ise cezalı olan Oliver Veigneau, Veysel Sarı ve Stipe Perica'nın beraberinde, sakatlıkları bulunan Tobias Heintz, Ramazan Köse ve Abdul Rahman Khalili oynayamayacak. Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın önemli detayları haber sayfamızda yer alacak.

KAYSERİSPOR – KASIMPAŞA MAÇI MUHTEMEL 11’İ:

Kayserispor: Lung, Kucher, Kana-Biyik, Levent, Atila, Sapunaru, Hasan, Deniz, Chery, Varela, Kravets

Kasımpaşa: Scuffet, Popov, Josue Sa, Ben Youssef, Özgür, Sadiku, Tarkan, İlhan, Hajradinovic, Trezeguet, Koita

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ