TFF 2. Lig Beyaz Grup 2.Hafta maçında Amedspor deplasmanda Kırşehir Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Kırşehir Belediyespor - Amedspor maçı canlı yayın canlı anlatım – Maç özeti, son dakika gelişmeleri. Kırşehir Belediyespor, Amedspor maçı 12 Eylül Pazar bugün saat 16.00’da başlayacak. Bu maçı canlı şifresiz izlemek için maçın bedava yayın linkini sizler için derledik. Kırşehir Belediyespor – Amedspor müsabakasından anlık gelişmeler canlı yayın canlı skor haberimizden takip edebilirsiniz. Kırşehir Belediyespor, Amedspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Kırşehir Belediyespor, Amedspor Maçını nasıl izlerim. Kırşehir Belediyespor ile Amedspor maçıyla ilgili tüm detayları haber sayfamızda sizlere sunduk

Kırşehir Belediyespor – Amedspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Kırşehir Belediyespor, Amedspor karşılaşması bugün Saat 16:00’da oynanacak olan müsabaka TV kanallarından canlı verilmemektedir. Ancak haber sayfamızda alternatif canlı yayın kanalları sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterli olacaktır.

Kırşehir Belediyespor, Amedspor MAÇ YAYINI İÇİN LİNKİ TIKLA

Maç yayınına gitmek için Linke tıklayın…

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR AMEDSPOR SON DURUM:

Amedspor Ligin ilk haftasında kendi sahasında Uşakspor’u 3-1 yenerek yeni sezona 3 puanla başlamıştı. Kırşehir Belediyespor ise sezonun ilk maçında deplasmanda Pazarspor’u 3-0 farklı yenerek 3 puanlı başlangıç yapmıştı.

Amedspor Muhtemel İlk 11: 35. KURTULUŞ YURT, 2. HÜSEYİN GÜNGÖR, 3. ANIL ŞAHİN, 7. MUHLİS İSTEMİ, 10. BÜNYAMİN YÜRÜR, 12. ÜSTÜN BİLGİ, 15. KUTAY YOKUŞLU, 17. OKAN DENİZ, 23. OĞUZ ÇETİNKAYA, 24. MEHMET ALAEDDİNOĞLU, 72. MANSUR ÇALAR

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR – AMEDSPOR MAÇINI NASIL İZLERİM

2. Lig Beyaz Grup 2.Hafta Kırşehir belediyespor ile Amedspor müsabakasını TV kanalları canlı vermemektedir. Lakin haberimizde alternatif canlı yayınları sizler için derledik karşılaşmayı canlı takip etmek için linki tıklamanız gerekmektedir.   

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır

MAÇ YAYININA GİTMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için Maç Bülteni sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.