Süper Lig 4. Hafta maçında Çaykur Rizespor ile Hatayspor Karşı karşıya geliyor. İlk yarısı oynanan kritik maçta peş peşe ataklar dikkat çekiyor. Çaykur Rizespor Hatayspor maçını şifresiz canlı izlenebiliyor. BeIN Sports ekranlarında şifresiz canlı yayımlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda.

Çaykur Rizespor Hatayspor mücadelesi başladı. Çaykur Rizespor ile Hatayspor Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Çaykur Rizespor Hatayspor maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 2 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Çaykur Rizespor Hatayspor maçı şifresiz canlı izleme monitörü… Çaykur Rizespor Hatayspor beIN Sports HD link! Spor Toto Süper Lig’in 4. Haftasında Çaykur Rizespor ile Hatayspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. Spor Toto Süper Lig maçlarının tek adresi yalnızca Digitürk’tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

ÇAYKUR RİZESPOR – HATAYSPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Çaykur Rizespor Hatayspor maçı seyircili oynanacak; ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘beIN Sports maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

ÇAYKUR RİZESPOR – HATAYSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 17.00’de başlayacak Çaykur Rizespor Hatayspor karşılaşması Bein Sports 2 HD ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçı hakemi H. Umut Meler yönetecek.


ÇAYKUR RİZESPOR – HATAYSPOR MAÇI SON DURUM:


Süper Lig milli maç arasından sonra kaldığı yerden devam ediyor. Süper Ligin 4. haftasında Çaykur Rizespor Hatayspor’ı konuk ediyor. Rize temsilcisi, uzman liglerdeki ilk maçını 13 Ekim 1968 senesinde Hatayspor ile oynamıştı. Bugüne kadar 8 kez karşı karşıya gelen iki takımda galibiyet üstünlüğü 4 maçla Çaykur Rizespor’da bulunuyor. 2 kez Hatayspor sahadan galip ayrılırken, 2 müsabaka da beraberlikle sonuçlandı. Rizespor, 1968 senesinden bugüne Hatayspor’a karşı toplamda 11 gol bulurken, kalesinde ise 8 gol gördü. Heyecanı ve tansiyonu yüksek bir mücadele futbol severleri bekliyor. Taraftar da yayın bilgilerini merak ederek araştırıyor. Çaykur Rizespor Hatayspor maçı canlı izle alternatifleri haberimizde yer almakta.

ÇAYKUR RİZESPOR – HATAYSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ:

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Selim, Holmen, Cemali, Fabricio, Phiri, Dabo, Alper, Boldrin, Remy.

Hatayspor: Munir, Kamil Ahmet, Fatih, Burak, Adekugbe, Ribeiro, Booudjemaa, Traore, Saint-Lois, Lobhanidze, Diouf

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ