Süper Lig 4. Hafta maçında Alanyaspor ile Giresunspor Karşı karşıya geliyor. İlk yarısı oynanan kritik maçta peş peşe ataklar dikkat çekiyor. Alanyaspor Giresunspor maçını şifresiz canlı izlenebiliyor. BeIN Sports ekranlarında şifresiz canlı yayımlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda.

Alanyaspor Karagümrük mücadelesi başladı. Alanyaspor ile Giresunspor Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Alanyaspor Giresunspor maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 2 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Alanyaspor Giresunspor maçı şifresiz canlı izleme monitörü… Alanyaspor Giresunspor beIN Sports HD link! Spor Toto Süper Lig’in 4. Haftasında Alanyaspor ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. Spor Toto Süper Lig maçlarının tek adresi yalnızca Digitürk’tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

ALANYASPOR – GİRESUNSPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Alanyaspor Giresunspor maçı seyircili oynanacak; ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘beIN Sports maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

ALANYASPOR – GİRESUNSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 20.00’de başlayacak Alanyaspor Giresunspor karşılaşması Bein Sports 2 HD ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçı hakemi Zorbay Küçük Kardeşler yönetecek.


ALANYASPOR – GİRESUNSPOR MAÇI SON DURUM:


Süper Lig milli aradan sonra kaldığı yerden devam ediyor. Ligin 4’üncü haftasında Alanyaspor kendi evinde Giresunspor’yı konuk ediyor. 44 yıl sonra çıktığı Süper Lig'de ilk üç maçında puan alamayan Giresunspor, Alanya'da siftah yapmak istiyor. Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, "Alanya'da yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Rakibimizi yenerek çıkışa geçmek amacımız. Giresunspor alacağı başarılı sonuçlarla adından söz ettirecektir" dedi. Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın önemli detayları haber sayfamızda yer alacak.

ALANYASPOR – GİRESUNSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ:

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Moubandje, Berkan, Siopis, Efecan, Efkan, Davidson, Mustafa

Giresunspor: Okan, Hüsamettin, Perez, Zeki, Douglas, Esat, Hüseyin, Joey, Flavio, Serginho, Balde

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ