3. Lig temsilcisi Siirt İl Özel İdaresi Spor kendi bünyesinde yetişen ve alt yapıda oynayan 3 futbolcuyu As kadrosuna kattı.

Siirtspor Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat, ilerleyen yıllarda takımın alt yapısının farklı konumlara gelerek Türk futboluna fayda sağlayacağını ve Alt yapıdan çok yetenekli yıldızların yetişmesine katkıda bulunduklarını dile getiren Canpolat; “Teknik Direktörümüz Ramazan Çelik’in izlenimleri sonucu alt yapımızdan 3 futbolcumuzu A takım kadrosuna aldık” şeklinde konuştu

Kulübün alt yapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini bu kapsamda çalışmaların aralıksız bir şekilde devam edeceğini açıkladı.

 Başakn Canpolat “Hedefimiz önce Siirtspor’a sonra da ülke sporuna katkıda bulunmaktır. Bizler bu anlamda çalışıyoruz. Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü’nün başarışı için büyük çabalar sarf ediyoruz ve edeceğiz.

Bu kapsamda alt yapı çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor, çocuklarımız tesislerimizde alt yapı sorumlusu Ekrem Kurt tarafından çalıştırılıyor. Alt yapımızda hocamız Ramazan Çelik’in direktifleri doğrultusunda 3 yeni oyuncumuzu A takım kadrosuna kattık.

Alt yapımız meyve verme başladı. Bizleri bu anlamda yalnız bırakmayan başta Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’na daha sonra yönetimimize ve Siirt halkına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Canpolat, yeni transfer ve takım çalışmalarıyla ilgili kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini belirtti.