UEFA Şapiyonlar Ligi C Grubu 1. Hafta maçında Beşiktaş ile Borussia Dortmund Karşı karşıya geliyor. İlk yarısı oynanan kritik maçta peş peşe ataklar dikkat çekiyor. Beşiktaş Borussia Dortmund maçını şifresiz canlı izlenebiliyor. EXXEN ekranlarında şifresiz canlı yayımlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda.

Beşiktaş Borussia Dortmund mücadelesi başladı. Beşiktaş ile Borussia Dortmund Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Beşiktaş Borussia Dortmund maçını şifresiz canlı veren EXXEN kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Beşiktaş Borussia Dortmund maçı şifresiz canlı izleme monitörü… Beşiktaş Borussia Dortmund EXXEN link! UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 1. Haftasında Beşiktaş ile Borussia Dortmund karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının tek adresi yalnızca EXXEN’dir ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

BEŞİKTAŞ – BORUSSİA DORTMUND MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Beşiktaş Borussia Dortmund maçı seyircili oynanacak; ve EXXEN ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘EXXEN maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

BEŞİKTAŞ – BORUSSİA DORTMUND MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 19.45’te başlayacak Beşiktaş Borussia Dortmund karşılaşması EXXEN ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçı deneyimli hakem Mateu Lahoz yönetecek.


BEŞİKTAŞ – BORUSSİA DORTMUND MAÇI SON DURUM:


UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı tüm hızyla devam ediyor. E Grubu 1. haftasında Beşiktaş kendi evinde Borussia Dortmund’yı konuk ediyor. Sergen Yalçınlı Beşktaş, kendi seyircisi önünde galip gelip Avrupa’da da başarılı olmak istiyor. Yıldız futbolcu Miralem Pjanic’i kadrosuna katan Kara kartal, Şampiyonlar Ligi’nde de iyi sonuçlar almak istiyor. Süper Lig’de emin adımlarla yoluna devam eden Beşiktaş, bu hafta konuk ettiği Borussia Dortmund karşısında kendi evinde Şampiyonlar Ligi ilk maçında kayıp vermek istemiyor. Borussia Dortmund ise, Beşiktaş deplasmanından puan ve puanlarla ayrılmak istiyor. İstanbul Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşmanın önemli detayları haber sayfamızda yer alacak.

BEŞİKTAŞ – BORUSSİA DORTMUND MAÇI MUHTEMEL 11’İ:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Montero, N'Sakala, Ghezzal, Josef, Atiba, Pjanic, Larin, Batshuayi.

Borussia Dortmund: Kobel, Meunier, Witsel, Akanji, Guerreiro, Dahoud, Bellingham, Reyna, Reus, Malen, Haaland.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ