UEFA Avrupa Ligi C Grubu 1. Hafta maçında Leicester – Napoli karşı karşıya geliyor.  Canlı yayın. Canlı anlatım maç özeti, son dakika gelişmeleri. Maçın yayın saati ve kanalı futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Brøndby - Sparta Prag maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Bu maçtan son gelişmeler haberimizde. Canlı yayın için bedava yayın linkini sizler için derledik.

LEİCESTER - NAPOLİ MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Leicester - Napoli maçı 16 Eylül Perşembe günü saat 22:00'de Exxen'de canlı yayınlanacak. Ancak haber sayfamızda alternatif yayın kanalları sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterli olacaktır.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak exxen’e abone olmalısınız. UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının tek adresi yalnızca EXXEN’dir ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

MAÇ YAYININA GİTMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

Maçı Canlı İzlemek için link butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için Maç Bülteni sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.