Newcastle United ile Leeds United, İngiltere Premier Lig 5. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka S SPORT kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Newcastle United ile Leeds UnitedPremier Lig 5. Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem M. Dean düdük çalacak.

Newcastle United – Leeds United müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Newcastle United ve Leeds United taraftarı Newcastle United ile Leeds United arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Newcastle United – Leeds United maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Newcastle United – Leeds United Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Newcastle United ve Leeds United taraftarları, Newcastle United ile Leeds United arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Newcastle United ile Leeds United maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Newcastle United Leeds United maçı izle, Newcastle United Leeds United maçı canlı izle, Newcastle United Leeds United canlı izle, Newcastle United Leeds United maçı izle, Newcastle United Leeds United yayın, Newcastle United Leeds United maçını canlı yayın, Newcastle United Leeds United maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler İngiltere Premier Lig 5. Hafta maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Newcastle United Leeds United maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Newcastle United Leeds United canlı yayın bilgileri…

Newcastle United ile Leeds United maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Newcastle United – Leeds United, İngiltere Premier Lig 5. Hafta maçı, 17-09-2021 Cuma günü S Sport, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Saat 22:00’de başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebilir.

Newcastle United Leeds United: Son durum

Premier Lig 5. Hafta maçları tüm hızıyla devam ediyor. Bu haftaki en önemli maç Newcastle United ile Leeds United arasında olacak. Bu dev karşılaşmanın bütün detayları haber sayfamızda yer alacaktır.

Newcastle United – Leeds United maçı muhtemel 11’ler…

Newcastle United: Karl Dawrow, Manquillo, Ciaran Clarck, Federico Fernandez, Jamal Lewis, Joseph Willock, Miguel Almiron, Jonjo Shelvey, Longstaff, Saint Allan Maximin, Callum Wilson

Leeds United: Meslier, Luke Ayling, Liam Cooper, Diego Llorente, Robin Koch, Junior Firpo, Stuart Dallas, Raphinha, Rodrigo, Jack Harrison, Patrick Bamford