Süper Lig 5. Hafta maçında Kasımpaşa ile Trabzonspor Karşı karşıya geliyor. İlk yarısı oynanan kritik maçta peş peşe ataklar dikkat çekiyor. Kasımpaşa Trabzonspor maçını şifresiz canlı izlenebiliyor. BeIN Sports ekranlarında şifresiz canlı yayımlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda.

Kasımpaşa Trabzonspor mücadelesi başladı. Kasımpaşa ile Trabzonspor Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Kasımpaşa Trabzonspor maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 1 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Kasımpaşa Trabzonspor maçı şifresiz canlı izleme monitörü… Kasımpaşa Trabzonspor beIN Sports HD link! Spor Toto Süper Lig’in 5. Haftasında Kasımpaşa ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. Spor Toto Süper Lig maçlarının tek adresi yalnızca Digitürk’tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

KASIMPAŞA – TRABZONSPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Kasımpaşa Trabzonspor maçı seyircili oynanacak; ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘beIN Sports maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

KASIMPAŞA – TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 16.00’da başlayacak Kasımpaşa Trabzonspor karşılaşması Bein Sports 1 HD ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçı hakemi Mete Kalkavan yönetecek.


KASIMPAŞA – TRABZONSPOR MAÇI SON DURUM:


Süper Lig 5.Hafta maçlarıyla devam ediyor. Geçen hafta Galatasaray derbisinde 2-0 geriden gelip 2-2’lik skoru yakalayıp sahadan bir puanla ayrılan Trabzonspor bu hafta deplasmanda Kasımpaşaspor karşısında puan ve puanlarla ayrılmak istiyor. Lig’de istikrarlı bir grafik çizen Karadeniz ekibi, oynadığı güzel futbolla şampiyonluğun en büyük adayı benim diyor adeta. 4 maçta 3 galibiyet ve bir beraberliği bulunan Trabzonspor 10 puanla ligde 2. Sırada yer alıyor. Bordo mavili ekipte sakatlık ve cezalı futbolcuların olmaması teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Kasımpaşa’da ise, K.Varga ve V.Eysseric sakatlıkları bulunuyor. Geçen hafta deplasmanda Kayserispor’a 2-0 mağlup olan Kasımpaşa ligin 5’inci haftasında kendi evinde Trabzonspor karşında puan alıp çıkış yakalamak istiyor. Heyecanı ve tansiyonu yüksek bir mücadele futbol severleri bekliyor. Milyonlarca taraftar da yayın bilgilerini merak ederek araştırıyor. Kasımpaşa Trabzonspor maçı canlı izle alternatifleri haberimizde yer almakta.

KASIMPAŞA TS ARASINDA 25’İNCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Kasımpaşa, bugün İstanbul'da oynayacakları maçla beraber ligde 25'inci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligde oynanan 24 maçın 11'ini Trabzonspor, 6'sını Kasımpaşa kazanırken, 7 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 2007-08 sezonunda başlayan rekabette Trabzonspor rakip fileleri 45 kez havalandırırken, Kasımpaşa buna 33 golle karşılık verdi.

KASIMPAŞA – TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ:

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Bruma, Tarkan, Evren, Sadiku, Trávník, Yusuf, Hajra, Umut, Jorgensen.

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar, Hugo, Denswil, Berat, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ