Avrupa'dan elenen ve Süper Lig'de de geride kalan 4 haftada yalnızca 2 puan toplayabilen Demir Grup Sivasspor, Antalyaspor'u yenerek ilk galibiyetini alan Gaziantep FK'yı konuk ediyor. Kırmızı beyazlılar rakibini yenerek 3 puan hasretine son vermek, kırmızı siyahlılar ise üst üste ikinci galibiyetini elde etmek amacında. İki takımın taraftarları kadar futbol severler de karşılaşmayı izlemek isteyen binlerce kişi var. Bu nedenle araştırmalar gerçekleştiriliyor. Sivasspor Gaziantep FK canlı izle alternatifleri ve Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link seçenekleri haberimizde yer almakta.

SİVASSPOR – GAZİANTEP FK MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Sivasspor Gaziantep FK maçı seyircili oynanacak; ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘beIN Sports maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle ekranı!

Sivasspor Gaziantep FK maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 13:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

SİVASSPOR – GAZİANTEP FK MAÇI MUHTEMEL 11’LER:

Sivasspor: Muammer, Ahmet, Goutas, Camara, Uğur, Azubuike, Hakan, Max Gradel, Jorge Felix, Fajr, Yatabare

Gaziantep FK: Günay, Djilobodji, Caulker, Halil İbrahim, Merkel, Figueiredo, Jefferson, Recep Niyaz, Kitsiou, Sagal, Muhammet Demir..

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ