BATMAN PETROLSPOR – BERGAMA BELEDİYESPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Yeni Batman Stadı'nda oynanacak Batman Petrolspor Bergama Belediyespor maçı 19 Eylül Pazar günü saat 15:00’de TV’den canlı yayınlanmıyor. Ancak haber sayfamızda alternatif yayın kanalları sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterli olacaktır.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

15.00’da başlayacak olan Batman Petrolspor ile Bergama Belediyespor karşılaşması canlı olarak naklen yayınlanmıyor. Online izlemek için detay linkini tıklayınız. Maçı hakemi Cihan ATAŞ yönetecek.

Batman Petrolspor Bergama Belediyespor Son Durum

Batman Petrolspor geçtğimiz hafta deplasmanda Fatsa Belediyespor’u 1-0 mağlup etmişti. Petrolspor 4 puanla Ligde 5 sırada yer alıyor.  Bergama Belediyespor ise geçtiğimi hafta kendi sahasında Hendekspor’a 3-1 mağlup olmuştu. Bergamaspor Ligde 3 puanla 10 sırada yer alıyor.

İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Lig maçlarının tek adresi yalnızca bu link üzerinden maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

MAÇ YAYININA GİTMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

Maçı Canlı İzlemek için link butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için Maç Bülteni sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.