TFF 2. Lig Kırmızı Grup 3.Hafta maçında Vanspor FK ile Diyarbekirspor Van şehir Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Vanspor FK - Diyarbekirspor maçı canlı yayın canlı anlatım – Maç özeti, son dakika gelişmeleri. Vanspor FK – Diyarbekirspor maçı 19 Eylül Pazar bugün saat 15.00’da başlayacak. Bu maçı canlı şifresiz izlemek için maçın bedava yayın linkini sizler için derledik. Vanspor FK Diyarbekirspor müsabakasından anlık gelişmeler canlı yayın canlı skor haberimizden takip edebilirsiniz. Vanspor FK Diyarbekirspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Vanspor FK, Diyarbekirspor Maçını nasıl izlerim. Vanspor FK, Diyarbekirspor Maçı canlı olarak haberimizde takip edebilirsiniz ayrıca maçtan detaylar röportajlar canlı bağlantılar ve maçın tüm ayrıntıları haberimizde olacak

VANSPOR FK – DİYARBEKİRSPOR

Vanspor FK – Diyarbekirspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Vanspor FK – Diyarbekirspor karşılaşması bugün Saat 15:00’da oynanacak olan müsabaka TV kanallarından canlı verilmemektedir. Ancak haber sayfamızda alternatif canlı yayın kanalları sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterli olacaktır.

ONLİNE MAÇ YAYINI İÇİN LİNKİ TIKLA

VANSPOR FK – DİYARBEKİRSPOR SON DURUM:

Vanspor Ligin ilk haftayı kendi sahasında Adıyaman 1954 Spor’u 2-1 yenmişti Ligin 2.haftasında deplasmanda Afyonspor ile 2-2 berabere kaldı. Puan Tablosunda Vanspor 4 puanla 8. Sırada yer alıyor. Diyarbekirspor ise sezonun ilk maçında deplasmanda Çorumspor’la 1-1 berabere kalmıştı. Ligin 2.haftasında kendi sahasında Bodrumspor’a 2-0 yenilmişti. Puan Tablosunda 1. Puanla 15. Sırada yer alıyor.

MAÇ YAYININA GİTMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için Maç Bülteni sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

VANSPOR FK – DİYARBEKİRSPOR MAÇIN HAKEMLERİ

FERHAN KESTANLIOĞLU(Hakem)
GÜNER MUMCU TAŞTAN(1. Yardımcı Hakem)
ERCAN AKDENİZ(2. Yardımcı Hakem)
HASAN AVCI(Dördüncü Hakem)

MUHTEMEL İLK 11’LER

VANSPOR İlk 11

1. BAYRAM OLGUN
5. SÜLEYMAN OLGUN
42. MEHMET ABDULLAH ÇOBAN
7. MELİK DERİN
10. DOĞAN ATEŞ
20. NAZMİ CANDOĞAN
22. ERDİNÇ PEKGÖZ
30. ERHAN ŞENTÜRK
35. İSMAİL HAKTAN ODABAŞI
54. MİTHAT PALA
65. CELAL HANALP

DİYARBEKİRSPOR İLK 11

1.SALİH ŞENBAŞ
4. BARAN IŞIK
7. ABDULAZİZ SOLMAZ
11. ERKAN TAŞKIRAN
18. SERDAR GÜNCÜ
21. OKAN DERNEK
23. SİNAN AKAYDİN
41. GÖKHAN MERAL
68. VOLKAN ALTINSOY
77. BATUHAN SÜER
90. FIRAT ARIKAN