Süper Lig 6. Hafta maçında Beşiktaş ile Adana Demirspor Karşı karşıya geliyor. İlk yarısı oynanan kritik maçta peş peşe ataklar dikkat çekiyor. Beşiktaş Adana Demirspor maçını şifresiz canlı izlenebiliyor. BeIN Sports ekranlarında şifresiz canlı yayımlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda.

Beşiktaş Adana Demirspor reklamsız bein Sports canlı yayın, Kesintisiz beIN Sports Beşiktaş Adana Demirspor izle, Beşiktaş Adana Demirspor maçı izle, Beşiktaş Adana Demirspor link izle, Beşiktaş Adana Demirspor beIN Sports link, Digitürk Beşiktaş Adana Demirspor canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Süper Lig’in 6. haftasında oynanacak olan kritik Beşiktaş Adana Demirspor maçı beIN Sports’dan canlı yayınlanmaktadır. İşte Beşiktaş Adana Demirspor izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde

Beşiktaş Adana Demirspor mücadelesi başladı. Beşiktaş ile Adana Demirspor Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Beşiktaş Adana Demirspor maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 1 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Beşiktaş Adana Demirspor maçı şifresiz canlı izleme monitörü… Beşiktaş Adana Demirspor beIN Sports HD link! Spor Toto Süper Lig’in 6. Haftasında Beşiktaş ile Adana Demirspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. Spor Toto Süper Lig maçlarının tek adresi yalnızca Digitürk’tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

BEŞİKTAŞ – ADANA DEMİRSPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Beşiktaş Adana Demirspor maçı seyircili oynanacak; ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘beIN Sports maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

BEŞİKTAŞ – ADANA DEMİRSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 20.00’de başlayacak Beşiktaş Adana Demirspor karşılaşması beIN Sports 1 HD ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçı hakemi Ali Palabıyık yönetecek.

Beşiktaş – Adana Demirspor maçı canlı yayın

Beşiktaş ile Adana Demirspor, Süper Lig’in 6.haftasında karşılaşıyor. Beşiktaş - Adana Demirspor maçı 21 Eylül 2021 Salı akşamı saat 20.00'de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak. Beşiktaş - Adana Demirspor maçının canlı anlatım ve yorum takibini Twitter ve Facebook hesaplarımızda Spor72'den yayınlanan Maç Günü programından yapabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ – ADANA DEMİRSPOR MAÇI: SON DURUM

Süper Lig 6.Hafta hız kesmeden devam ediyor. Ligin açılış maçında Beşiktaş Vodafone Park’ta Adana Demirspor’u ağırlıyor. Geçen hafta Antalyaspor karşısında 2-0’dan müthiş bir geri dönüş sağlayıp sahadan 3-2 üstünlükle ayrılan ve 3 puanla dönen Beşiktaş büyük bir moral buldu. Bu hafta ise yüksek moral ve motivasyonla kendi evi ve seyircisi önünde Adana temsilcisi Adana Demirspor ile karşılaşıyor. Bu maçta da galip gelip çıkışını sürdürüp UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Ajax karşısında moralle çıkmak isteyen Siyah beyazlı ekip, galibiyet için sahaya çıkacak.

Adana Demirspor ise Süper Lig’deki ilk galibiyetini kendi evinde Çaykur Rizespor karşısında aldı. 5 haftadır sadece bir galibiyet alan Adana temsilcisi Beşiktaş karşısında da galibiyetle ayrılıp çıkış yakalamak istiyor. Heyecanı ve tansiyonu yüksek bir mücadele futbol severleri bekliyor. Milyonlarca taraftar da yayın bilgilerini merak ederek araştırıyor. Beşiktaş Adana Demirspor maçı canlı izle alternatifleri haberimizde yer almakta.

Beşiktaş’ın Adana Demirspor maçı eksikleri

Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Domagoj Vida, Mehmet Topal, Necip Uysal, Georges-Kevin N'Koudou, Alex Teixeira ve Umut Meraş kadroda yer almadı.

Sakatlığı geçen Welinton ile hastalığı sebebiyle Fraport TAV Antalyaspor maçında görev alamayan Valentin Rosier, karşılaşma için kamp kadrosuna dahil edildi.

Beşiktaş'ın Adana Demirspor ile yapacağı karşılaşmanın kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Josef de Souza, Salih Uçan, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Fabrice N'Sakala, Welinton, Kenan Karaman, Güven Yalçın.

BEŞİKTAŞ – ADANA DEMİRSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Montero, Welinton, N'Sakala, Josef, Salih Uçan, Pjanic, Kenan, Gökhan Töre, Batshuayi

Adana Demirspor: Ferhat Kaplan, Samet Akaydin, Sinan Kurt, Balotelli, Ezeh, Svensson, Bjarnason, Vargas, Stambouli, Deli, Rassoul

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ