Spor Toto Süper Lig 6.Hafta maçında Beşiktaş - Adana Demirspor karşı karşıya geliyor. Geçen hafta Antalyaspor'u 3-2 mağlup eden Siyah beyazlı ekip kendi sahasında Adana Demirspor'u konuk ediyor.

Süper Lig'de Beşiktaş - Adana Demirspor Vodafone Park Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Bu önemli maçın yayın bilgileri haber sayfamızda yer alacaktır.

BEŞİKTAŞ – ADANA DEMİRSPOR MAÇI CANLI YAYIN (TIKLA)

Beşiktaş ile Adana Demirspor Süper Lig'de karşı karşıya geliyor. Bu maçın yayın bilgisi ve hangi kanaldan yayınlanacağı web sayfamızda aktarılacaktır.

BEŞİKTAŞ – ADANA DEMİRSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Çok önemli ve heyecanlı maç TSİ ile 20.00'da başlayacaktır. Karşılaşma Bein Sports HD 1 kanalından canlı yayınlanmaktadır. Maçı yönetecek hakem ise Arda Kardeşler olacak.

BEŞİKTAŞ - ADANA DEMİRSPOR: BİLGİ

Beşiktaş, geçen hafta 27 yıl aradan sonra Süper Lig'de ilk galibiyetini alan Adana Demirspor ile Vodafone Park Stadyumunda konuk edecek. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçecek maç nefesleri kesecek. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a oynadığı mükemmel futbol ile mağlup olmaktan kurtulmayan Beşiktaş, ligde emin adımlarla ilerliyor. Geçen hafta Antalyaspor karşısında geriye düşmesine rağmen galip ayrılan Siyah beyazlı ekip, bu hafta zorlu rakibi Adana temsilcisi Adana Demirspor ile karşılaşıyor. Bu zorlu ve mücadelesi üstün olacak maçın tüm detayları maç saatinde burada olacak.

FATİH KARAGÜMRÜK – ANTALYASPOR MAÇ 11’LERİ:

Beşiktaş Muhtemel 11'i: Ersin, Rosier, Montero, Welinton, N’Sakala, Josef, Salih Uçan, Pjanic, Kenan, Gökhan Töre, Batshuayi

Adana Demirspor Muhtemel 11'i: Ferhat Kaplan, Samet Akaydin, Sinan Kurt, Balotelli, Ezeh, Svensson, Bjarnason, Vargas, Stambouli, Deli, Rassoul