Kayserispor Galatasaray reklamsız bein Sports canlı yayın, Kesintisiz beIN Sports Kayserispor Galatasaray izle, Kayserispor Galatasaray maçı izle, Kayserispor Galatasaray link izle, KAYSERİ GS beIN Sports link, Digitürk Kayserispor Galatasaray canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Süper Lig’in 6. haftasında oynanacak olan çok önemli Kayserispor Galatasaray maçı beIN Sports’dan canlı yayınlanmaktadır. İşte Kayserispor Galatasaray izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(22.09.2021) Kayserispor Galatasaray beIN Sports CANLI izle! Süper Lig’in 6. haftasında Kayserispor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

Süper Lig’de 6 maçta 2 galibiyeti bulunan ve kendi evinde galip ayrılmak isteyen Kayserispor Galatasaray’a karşı mücadele edecek. Kayserispor Galatasaray maçı sonrası üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Peki, Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

KAYSERİSPOR GALATASARAY MAÇI CANLI, TIKLA

Kayserispor – Galatasaray maçı 20 Ağustos Cuma günü saat 20.00’da başlayacak. beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

TIKLA, KAYSERİSPOR GALATASARAY MAÇINI CANLI DİNLE

Kayserispor ile Galatasaray arasındaki zorlu Süper Lig mücadelesi TRT Radyo 1’den canlı olarak dinlenilebilmektedir.

TRT Radyo 1’in büyük illerdeki frekansları şu şekildedir: 95.6 İstanbul; 93.3 Ankara; 94.7 İzmir; 87.9 Bursa; 105.1 Adana. Tüm frekanslara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

KAYSERİSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig 6.hafta maçı 22 Eylül 2021 Çarşamba günü başlayacak. Mücadele saat 20:00’da başlayacak. Müsabaka Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

KAYSERİSPOR GALATASARAY MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 6. hafta mücadelesinde Kayserispor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 20.00’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını ise, Serkan Çimen ve Ali Ögel yapacak. Kayserispor- Galatasaray canlı yayın maçı beIN Sports’tan yayınlanacak.

KAYSERİSPOR – GALATASARAY: SON BİLGİ

Lige kötü bir giriş yapan ve ardından 2 maç üst üste kazanan Kayserispor, son Hatayspor mağlubiyetinden sonra evinde Galatasaray’ı ağırlıyor. Konuk ettiği takım karşısında galip gelip çıkış yapmak isteyen Kayseri temsilcisi, 3 puanı almak için sahaya çıkacak.

Galatasaray ise, Beşiktaş’ın Adana Demirspor ile 3-3 berabere kalmasının ardından zirveye ortak olmak için deplasmanda Kayserispor’u mutlak yenmenin hesabını yapıyor. Geçen hafta Alanyaspor’a 1-0 mağlup olup moral bozukluğu yaşayan Galatasaray hem Kayserispor karşısında galip gelip liderle arasındaki farkı kapatman hemde moral bulmak isteyecek. Heyecan dolu bu önemli karşılaşma haber sayfamızda olacak.

KAYSERİSPOR GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

Kayserispor: Lung, Onur Bulut, Kolovetsios, Yasir Subaşı, Ramazan Civelek, Attamah, İbrahim Akdağ, Emrah Başsan, Mensah, Gökhan Sazdağı, Thiam

Galatasaray: Muslera; Yedlin, Alpaslan, Nelsson, Van Aanholt; Assuncao, Emre Kılınç, Olimpiu Morutan, Taylan; Babel, Mohamed