Süper Lig 6.hafta maçında Göztepe kendi evinde Hatayspor'u konuk ediyor. Karşılaşma 22 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 20:00’de Gürsel Aksel Stadyumunda oynanacak.

Göztepe – Hatayspor müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Galatasaray taraftarı ve sporseverler Göztepe – Hatayspor arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Göztepe – Hatayspor maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

GÖZTEPE İLE HATAYSPOR: SON DURUM

Süper Lig'in 6.haftasında Göztepe ile Hatayspor karşılaşıyor. Geçen hafta Altay'a 2-1 mağlup olan Göztepe bu hafta kendi evinde galip gelmek istiyor. Hatayspor takımı ise, sezona iyi bir performans örneği sergiledi. Oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, bir beraberlik ve sadece bir mağlubiyeti bulunan Hatay temsilcisi galibiyet serisini sürdürmenin planını yapıyor. Bu önemli karşılaşmanın bütün detayları haber sayfamızda yer alıyor.

GÖZTEPE HATAYSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ!

Göztepe : İrfan, Kerim, Dino, Kahraman, Berkan, Soner, Nwobodo, Tijanic, Lourency, Halil, Ndiaye

Hatayspor : Munir, Kamil, Burak, Fatih, Adekugbe, Ribeiro, Onur, Traore, Dylan, Lobhanidze, Diouf

ST.JOHNSTONE GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE, TIKLA

Göztepe – Hatayspor Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu çok önemli karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Taraftar ve sporseverler, Göztepe ile Hatayspor arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Göztepe Hatayspor maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Göztepe Hatayspor maçı izle, Göztepe Hatayspor maçı canlı izle, St. Johnstone Galatasaray canlı izle, St. Johnstone Galatasaray maçı izle, St. Johnstone Galatasaray yayın, Göztepe Hatayspor maçını canlı yayın, Göztepe Hatayspor maçını şifresiz izle. Değerli Spor ve futbolseverler Süper Lig 6.Hafta maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Süper Lig maçları şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Göztepe Hatayspor canlı yayın bilgileri…

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ…