Real Madrid ile Mallorca takımları, İspanya La Liga maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’de başlayan müsabaka S Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanıyor. İşte, Real Madrid Mallorca canlı izleyebileceğiniz link…

Real Madrid Mallorca mücadelesi başladı. Real Madrid ile Mallorca Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Real Madrid Mallorca maçını şifresiz canlı veren S Sport Plus kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Real Madrid Mallorca maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

REAL MADRİD - MALLORCA MAÇIN HAKEMİ KİM?

Real Madrid - Mallorca İspanya La Liga 6. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Javier Alberola düdük çalacak.

REAL MADRİD - MALLORCA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

22 Eylül Çarşamba günü Saat 23:00’de başlayan müsabaka S Sport Plus kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

REAL MADRİD - MALLORCA MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

REAL MADRİD - MALLORCA CANLI İZLE