İspanya La Lig 6.hafta mücadelesinde Cadiz ile Barcelona Estadiu Nuevo Mirandilla'da karşılaşıyor. Müsabaka 23 Eylül Perşembe günü saat 23.00’de başlayacak. Bu maçın canlı yayın bilgisi ve bütün detayları haber sayfamızda yer alıyor.

İspanya La Liga 6.hafta karşılaşması bu akşam Cadiz – Barcelona maçı ile devam ediyor. Sporseverler ve taraftarlar bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı.

CADİZ – BARCELONA MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Cadiz – Barcelona Spor Smart canlı izle LA LİGA 6.Hafta maçı karşılaşması Cadiz – Barcelona maçına sahne olacak. Bu mücadeleyi reklamsız, kesintisiz, donmadan HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak D-Smart'a abone olmanız gerekiyor.

CADİZ – BARCELONA LA LİGA SON BİLGİ

Messi gibi büyük bir yıldızını kaybeden Barcelona, İspanya La Liga'da maçlarda büyük bir düşüş yaşadı. Lige R.Sociedad galibiyetiyle başlayan Katalan ekibi, ardından deplasmanda Ath Bilbao beraberliği elde etti. Hemen ardından Sevilla ile maçı ertelenen Barcelona son lig maçında kendi evinde Granada ile 1-1 berabere kalıp taraflarlarına hayal kırıklığı uğrattı.

Zirvenin çok uzağındalar

Barcelona, bu sezon La Liga'da zirvede baya uzaklaştı. Ezeli rakibi Real Madrid ile puan farkı 8 olan BARÇA lider R.Madrid karşısında puan farkı açıldı.

Liderle puan farkını kapatmak istiyor

Oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberliği bulunan ve bir maç eksiğiyle 8 puanla 8'inci sıraya kadar gerileyen Barcelona deplasmanda Cadiz'i yenip puan farkını kapatmak istiyor.

CADİZ – BARCELONA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Cadiz ile Barcelona, 23 Eylül Perşembe akşamı saat 23.00’de başlayacak. Mücadeleyi C. Cerro yönetecek.

CADİZ – BARCELONA MAÇI HANGİ KANALDA?

Cadiz – Barcelona arasında oynanacak maç, Spor Smart ekranlarından yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

CADİZ

BARCELONA