Fenerbahçe, Süper Lig'in 6.haftasında kendi evinde Giresunspor'u ağırlıyor. Fenerbahçe ile Giresunspor arasında oynanacak mücadele saat 20.00'de Ülker Stadı'nda oynanacak. Heyecan dolu mücadelenin yayın bilgileri spor72.com adresinde... | En Güncel Spor Haberleri

Süper Lig 2021-2022 sezonunun 6. Hafta maçında sahne olacak Fenerbahçe Giresunspor maçı için iki takım da hazırlıklarını devam ettiriyor.

FENERBAHÇE - GİRESUNSPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Fenerbahçe Giresunspor beIN Sports 1 HD link! Süper Lig’in 6. Haftasında Fenerbahçe ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. Süper Lig maçlarının tek adresi yalnızca Digitürk’tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

FENERBAHÇE SON DURUM:

Rakiplerinin puan kaybettiği haftada galip gelmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe, Süper Lig'in 6.hafta karşılaşmasında Giresunspor'u konuk ediyor. Geçen hafta Başakşehir karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alan Sarı kanaryalar, Beşiktaş ve Galatasaray'ın puan kaybetmesinin ardından fırsat tepmek istemiyor. Giresunspor'un ise ligde sadece bir puanı bulunuyor. Bu önemli ve zorlu karşılaşmanın maç yorumları, analizleri, canlı maçı, canlı skoru haber sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe fırsat tepmek istemiyor

Rakiplerinin büyük ölçüde puan kaybettiği haftada zirve hesabını yapan Fenerbahçe bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyor. Liderle puan farkı indirmek isteyen sarı lacivertli ekip Giresunspor karşısında galip gelip zirveye ortak olmanın hesabını yapıyor.

Pereira takımı aynı sistemle sahaya sürecek

Geldiği günden beri 3-4-3 sistemini sahaya süren Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira Giresunspor karşısında da aynı sistemle takımı çıkarmayı düşünüyor.

FENERBAHÇE - GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Giresunspor, 23 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de başlayacak. Mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek.

FENERBAHÇE - GİRESUNSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Giresunspor arasında oynanacak maç, beIN SPORTS 1 ekranlarından yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Serdar Aziz, Szalai, Min Jae, Osayi-Samuel, Zajc, Gustavo, Ferdi Kadıoğlu, Mesut Özil, Pelkas, Valencia.