İspanya La Liga'da 6.hafta heyecanı sürüyor. Granada ile Real Sociedad karşı karşıya geliyor. Mücadele 23 Eylül Perşembe saat 20.30'da başlayacak. Müsabakanın canlı yayın bilgisi ve bütün detayları haberimizde olacak.

İspanya La Liga 6.Hafta karşılaşmasında Granada - Real Sociedad maçıyla bugün devam ediyor. Sporseverler ve taraftarları bu maçın nasıl izleyeceklerini sıklıkla araştırmaya geçiyor.

GRANADA – REAL SOCİEDAD MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Gradana – Real Sociedad Spor Smart canlı izle LA LİGA 6.Hafta maçı karşılaşması Granada – Real Sociedad maçına sahne olacak. Bu müsabakayı reklamsız, kesintisiz, donmadan HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak D-Smart'a abone olmanız gerekiyor. Maçı izlemenin tek yolu üye olup kesinsiz izlemektir.

Granada - Real Sociedad maçı son bilgileri

İspanya La Liga'da Granada Real Sociedad Estadio Nuevo Los Carmenes stadyumunda karşı karşıya geliyor. Granada sezona çok kötü bir giriş yaparak henüz galibiyeti bulunmuyor. Çıktığı 5 karşılaşmadan 3 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan Granda, Real Sociedad karşısında galip gelmek istiyor.

Real Sociedad ise, çok iyi bir performans sergiliyor. 6 karşılaşmadan 3 galibiyetle ayrılan ve sadece bir mağlubiyeti bulunan Real Sociedad bu başarsını Granada karşısında da sürdürmek istiyor. Bu maçın önemli anları ve bütün detayları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

GRANADA – REAL SOCİEDAD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Granada ile Real Sociedad, 23 Eylül Perşembe günü saat 20.30’da başlayacak. Mücadeleyi Valentin Pizarro yönetecek.

GRANADA – REAL SOCİEDAD MAÇI HANGİ KANALDA?

Granada – Real Sociedad arasında oynanacak maç, Spor Smart ekranlarından yayınlanacak.