Süper Lig'in 6.hafta karşılaşmasında Konyaspor ile Trabzonspor Konya Büyük Şehir Stadyumunda karşılaşıyor. Müsabaka 23 Eylül Perşembe günü saat 17.00'de başlayacak. Bu maçın canlı yayın bilgisi ve bütün detayları haber sayfamızda yer alıyor.

Spor Toto Süper Lig 6.hafta karşılaşması bugün Konyaspor - Trabzonspor maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı.

KONYASPOR – TRABZONSPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Konyaspor - Trabzonspor beIN SPORTS 1 canlı izle SÜPER LİG 6.Hafta maçı karşılaşması Konyaspor - Trabzonspor maçına sahne olacak. Bu mücadeleyi reklamsız, kesintisiz, donmadan HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmanız gerekiyor.

KONYASPOR - TRABZONSPOR TAKIMLARINDAN SON BİLGİ

Süper Lig 6.hafta maçları hız kesmeden aralıksız devam ediyor. Bugün de Konyaspor, Trabzonspor'u evinde ağırlıyor. Lige harika bir giriş yapıp müthiş bir grafik çizen Konyaspor bu seriyi sürdürmek istiyor. Oynadığı 5 karşılaşmadan 3 galibiyet, 3 beraberlikle ayrılan Konya temsilcisinin hiç mağlubiyeti bulunmuyor.

Trabzonspor zirve hesabını yapıyor

Beşiktaş ve Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada kayıp vermek istemeyen Trabzonspor zorlu Konyaspor deplasmanından 3 puanla ayrılmak istiyor. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, bu sezon şampiyonluğa kilitlenmiş vaziyette. 5 maçta 6 galibiyet, 1 beraberliği bulunan ve hiç mağlubiyeti bulunmayan Karadeniz ekibi yenilmezlik serisini Konyaspor karşısında da almak istiyor. Bu önemli maç bu akşam saat 17.00'de başlayacak, önemli bilgi ve detayları maç saatinde bulabilirsiniz.

KONYASPOR – TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Konyaspor ile Trabzonspor, 23 Eylül Perşembe günü saat 17.00’de başlayacak. Mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek.

KONYASPOR – TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Konyaspor – Trabzonspor arasında oynanacak maç, beIN SPORTS 1 ekranlarından yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim, Guilherme, Endri Çekici, Amir, Soner, Bytyqi, Serdar, Cikalleshi

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar, Hugo, Denswil, Berat, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius