Süper Lig 7.Hafta açılış maçında Beşiktaş ile Altay maçıyla karşı karşıya geliyor. İzmir Bornova Azizoğlu Stadyumunda oynanacak karşılaşma 24 Eylül Cuma günü saat 20.00’de başlayacak. Mücadelenin canlı yayın bilgisi ve detayları haber sayfamızda yer alıyor.

SÜPER LİG 7.hafta perdesi bugün Altay – Beşiktaş müsabakası ile açılıyor. Sporseverler ve taraftarlar bu önemli maçın nasıl izleneceği aramalarda oldukça popüler.

ALTAY – BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Altay – Beşiktaş beIN SPORTS 1 canlı izle SÜPER LİG 7.Hafta’nın açılış maçı Altay – Beşiktaş maçıyla başlayacak. Bu müsabakayı reklamsız, kesintisiz, donmadan HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmanız gerekiyor. Şifresiz maçın izleneceği adres ve Süper Lig maçları sadece Digitürk’tür. Maçları izleyebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ TAKIMINDAN SON BİLGİLER

Süper Lig 7.Hafta karşılaşması heyecanı devam ediyor. Beşiktaş geçen hafta Adana Demirspor karşısında 3-0 önde getirdiği karşılaşmadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Zirve yarışının kızıştığı haftalarda maçların öndemi de artıyor. Bu bağlamda Siyah beyazlı ekip, bu hafta Altay deplasmanından galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. Beşiktaş oynadığı 6 maçtan 4 galibiyet ve 2 beraberliği bulunup hiç mağlubiyeti olmazken, 14 puanla averajla zirvede yer alıyor.

Beşiktaş’ta yıldız oyuncu kadrodan çıkarıldı

Beşiktaş’ta sakat oyuncuların artması Teknik Direktör Sergen Yalçın’ı kara kara düşündürüyor. Beşiktaş’ta son olarak üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri çıkan yıldız futbolcu Francisco Montero’nun, Altay maçı öncesi kadrodan çıkarıldığı bilgisi aktarıldı.

Sakatlar ve cezalılar düşündürüyor

Siyah beyazlılarda Alex Teixeria, Vida, Welinton, Necip, Mehmet Topal, Ghezzal, N’Koudou, Larin ve Batshuayi sakatlıkları sürerken, Rosier ise kırmızı kart cezalısı durumunda.

ALTAY TAKIMINDAN SON BİLGİLER

Süper Lig’in flaş takımlarından Altay başarılı bir grafik çizmeye devam ediyor. TFF 1.Lig’den şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen İzmir ekibi, deneyimli teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde Süper Lig’de adeta rakiplerinin gözünü korkutmaya devam ediyor. Şu ana dek çıktığı 6 karşılaşmadan 4 galibiyet, 2 mağlubiyeti bulunan Altay, 12 puanla 5’inci sırada yer alıyor. Altay bu hafta kendi seyircisi önünde Beşiktaş maçından puan ve puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Sakat ve cezalı oyuncular

Altay takımında, forvet oyuncu A.Rayan ve orta saha oyuncusu C.Pinares sakatlıktan ötürü kadroda yer almayacak.

SERGEN YALÇIN’DAN ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ellerinde olan 2’si kaleci 16 futbolcudan zorunlu bir 11 çıkartacak. Defans hattında Rosier’in yerine N’Sakala’ya görev verilmesi beklenen tecrübeli teknik adamın, stoper ikilisinde Atiba-Montero ve sol bekte Rıdvan’a süre verileceği bildirildi.

İKİ TAKIM ARASINDA 83.RANDEVU

Daha önce ligde 82 kez karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Altay aralarındaki maçta Beşiktaş’ın üstünlüğü bulunuyor.

ALTAY – BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Altay ile Beşiktaş maçı, 24 Eylül Cuma günü saat 20.00’de başlayacak. Mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek.

ALTAY – BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Altay – Beşiktaş arasında oynanacak maç, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

ALTAYP: Lis, Naderi, Björkander, Murat, Cebrail, Kappel, Zeki, Thaciano, Thiam, Erhan, Bamba

BEŞİKTAŞ: Ersin, N’Sakala, Atiba, Rıdvan, Josef, Can, Gökhan, Pjanic, Oğuzhan, Güven, Kenan