Beşiktaş - Altay Süper Lig 7. Hafta Altay ile Beşiktaş Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Süper Ligin kritik karşılaşması 24 Eylül 2021 Cuma bu akşam saat 20.00’da oynanacak. Altay - Beşiktaş şifresiz canlı maç yayınını takip etmek için tüm detaylar haber sayfamızda yer almaktadır.

SÜPER LİG 7. HAFTA ALTAY BEŞİKTAŞ

2021-2022 sezonu 7. Hafta maçında bu akşam Altay - Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Taraftarlar ve izleyiciler bu karşılaşmayı nasıl izleyeceklerini arama motorlarında en çok aranan ve aramaya sıklıkla başladı.

ALTAY – BEŞİKTAŞ MAÇI ONLİNE CANLI YAYIN İZLEME LİNKİ (TIKLA)

Süper Ligde bu akşam oynanacak Beşiktaş - Altay karşılaşması beIN SPORTS’ dan canlı izleyebilirsiniz Bu mücadeleyi reklamsız, kesintisiz, HD izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmanız gerekmektedir.

Altay, Beşiktaş maçını Hakem Fırat Aydınus yönetecek.

CANLI MAÇ YAYININA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAMANIZ GEREKİYOR

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için Maç Bülteni sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ - ALTAY SON DURUM

Beşiktaş Ligde 14 puanla 1. Sırada yer alıyor. Beşiktaş geçtiğimiz hafta kendi sahasında Adana Demirspor ile 3-3 berabere kalmıştı. Altay 12 puanla 5. Sırada yer alıyor. Altay geçtiğimiz hafta deplasmanda Çaykur Rizespor’u 2-1 yenmişti.

Takımların ilk 11’i ve Esame Bilgileri açıklandığında sayfamızda açıklanacaktır.

Beşiktaş ekibi Altay maçına bir çok eksik oyuncuyla çıkması bekleniyor. Beşiktaş bu maçtan mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak. BJK tarafında hedef 3 puan almak.

Altay ekibi ise oldukça hazır ve diri bir performans sergiliyor ve evinde lider Beşiktaş'ı yenmeyi hedefliyor.