TFF 3. Lig 3. Grup 4. Hafta AĞRI 1970 SPOR - KARDEMİR KARABÜKSPOR karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izle, canlı anlatım, canlı skor, canlı maç, canlı maç yayını, tüm detaylar haber sayfamızda

AĞRI 1970 SPOR - KARDEMİR KARABÜKSPOR

3. LİG 4.HAFTA Ağrı 1970 Spor ile Kardemir Karabükspor Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadı’nda karşılaşıyor. Müsabaka 25 Eylül 2021 Cumartesi bugün saat 15.00’da oynanacak. Bu karşılaşmayı canlı takip etmek için tüm detaylar haber sayfamızda yer almaktadır.

Ağrı 1970 Spor ile Kardemir Karabükspor kozlarını paylaşacak. Taraftarlar ve izleyiciler bu karşılaşmayı nasıl izleyeceklerini arama motorlarında en çok aranan ve aramaya sıklıkla başladı.

Ağrı 1970 Spor  - Kardemir Karabükspor maçını Batmanlı Hakem Mehmet Terece yönetecek.

AĞRI 1970 SPOR - KARDEMİR KARABÜKSPOR MAÇI CANLI YAYIN LİNKİ (TIKLA)

Ağrı 1970 Spor  - Kardemir Karabükspor müsabakasını TV kanalları canlı vermemektedir. Ancak alternatif yayın kanallarını sizler için derledik. Maç yayınına gitmek için linki tıklamanız gerekmektedir.

AĞRI 1970 SPOR - KARDEMİR KARABÜKSPOR SON DURUM

Ağrıspor Ligde 6 puanla 4. Sırada bulunuyor. Ağrıspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Ofspor’u 2-1 yenmişti. Karabükspor ise 0 puanla 18. Sırada bulunuyor. karabükspor geçtiğimiz hafta kendi evinde Modafenspor’a 3-0 yenilmişti.

ALTERNATİF CANLI MAÇ YAYININA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

TAKIMLARIN MAÇ KADROSU

Takımların ilk 11’i ve Esame Bilgileri açıklandığında sayfamızda yayınlanacaktır.