TFF 3. Lig 2. Grup 4. Hafta ELAZIĞ KARAKOÇAN FK ile SİİRT İL ÖZEL İDARESİ SPOR karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izle, canlı anlatım, canlı maç, canlı maç yayını, tüm detaylar haber sayfamızda

ELAZIĞ KARAKOÇAN FK - SİİRT İL ÖZEL İDARESİ SPOR

3. LİG 4.HAFTA Elazığ Karakoçan FK ile Siirt İl Özel İdaresi Spor Elazığ Doğu Kent Stadı’nda karşılaşıyor. Müsabaka 25 Eylül 2021 Cumartesi bugün saat 15.00’da oynanacak. Bu karşılaşmayı canlı takip etmek için tüm detaylar haber sayfamızda yer almaktadır.

Bugün oynanacak olan Elazığ Karakoçan FK ile Siirtspor kozlarını paylaşacak. Taraftarlar ve izleyiciler bu karşılaşmayı nasıl izleyeceklerini arama motorlarında en çok aranan ve aramaya sıklıkla başladı.

Elazığ Karakoçan FK – Siirtspor maçını Hakem Alirıza Altunbakır yönetecek.

ELAZIĞ KARAKOÇAN FK - SİİRT İL ÖZEL İDARESİ SPOR MAÇI ONLİNE CANLI YAYIN İZLEME LİNKİ (TIKLA)

Elazığ Karakoçan FK - Siirtspor müsabakasını TV kanalları 23 TV canlı vermektedir. Ancak alternatif yayın kanallarını sizler için derledik. Maç yayınına gitmek için linki tıklamanız gerekmektedir.

BAŞKENT GÖZGÖZLER – BATMAN PETROLSPOR SON DURUM

Siirtspor Ligde 1 puanla 18. Sırada bulunuyor. Siirtspor geçtiğimiz hafta kendi sahasında Bayrampaşaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Elazığ Karakoçan FK ise 4 puanla 9. Sırada bulunuyor. Elazığ FK geçtiğimiz hafta deplasmanda Kestelspor’a 2-0 yenilmişti

ALTERNATİF CANLI MAÇ YAYININA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

TAKIMLARIN MAÇ KADROSU

Takımların ilk 11’i ve Esame Bilgileri açıklandığında sayfamızda yayınlanacaktır.