TFF 2. Lig Kırmızı Grup 4. Hafta Ergene Velimeşespor ile Vanspor FK Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Müsabaka 26 Eylül 2021 Pazar bugün saat 16.00’da oynanacak. Ergene Velimeşespor – Vanspor FK CANLI YAYIN takip etmek için tüm detaylar haber sayfamızda yer almaktadır.

TFF 2. LİG 4. HAFTA ERGENE VELİMEŞE SPOR VAN SPOR FK

ERGENE VELİMEŞESPOR - VANSPOR FK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
2021-2022 sezonu 2. Lig 4. Hafta maçında bugün saat 15.00’da Ergene Velimeşespor – Vanspor FK kozlarını paylaşacak. Taraftarlar ve izleyiciler bu karşılaşmayı nasıl izleyeceklerini arama motorlarında en çok aranan ve aramaya sıklıkla başladı.

ERGENE VELİMEŞE SPOR - VAN SPOR FK MAÇI ONLİNE CANLI YAYIN LİNKİ (TIKLA)

Bugün oynanacak olan ERGENE VELİMEŞE SPOR - VAN SPOR FK karşılaşması TV kanalı canlı vermemektedir. Maçı CANLI HD izlemek için bu linke tıklamanız gerekmektedir.

ERGENE VELİMEŞE SPOR - VAN SPOR FK maçını Hakem Hamit Basık yönetecek.

ERGENE VELİMEŞE SPOR - VAN SPOR FK SON DURUM

Vanspor FK Ligde 7 puanla 5. Sırada yer alıyor. Vanspor geçtiğimiz hafta kendi sahasında Diyarbekirspor’u 3-1 yenmişti. Ergene Velimeşespor 1 puanla 17. Sırada yer alıyor. Ergene geçtiğimiz hafta deplasmanda Bodrumspor’a 3-0 yenilmişti.

Takımların ilk 11’i ve Esame Bilgileri açıklandığında sayfamızda açıklanacaktır.

CANLI MAÇ YAYININA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAMANIZ GEREKİYOR

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için Maç Bülteni sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.