İspanya La Liga devi Barcelona, Levante'yi konuk ediyor. Karşılaşma saat 17.15'te başlayacak. Barcelona - Levante maçının canlı anlatımına haberimizden ulaşabilirsiniz.

La Liga 7.hafta karşılaşması bugün Barcelona - Levante maçı ile devam ediyor. Sporseverler bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı. Barcelona Levante maçını şifresiz canlı veren Spor Smart kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Barcelona Levante maçı şifresiz canlı izleme monitörü…

BARCELONA - LEVANTE MAÇIN HAKEMİ KİM?

Barcelona - Levante İspanya La Liga 7. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem I. Mera Santaursula düdük çalacak.

BARCELONA - LEVANTE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

26 Eylül Pazar günü Saat 17:15’de başlayan müsabaka Spor Smart kanalından canlı yayınlanmaktadır. Ancak haber sayfamızda alternatif kanallar sunulmaktadır. Yayına erişmek için linke tıklamanız yeterlidir.

BARCELONA - LEVANTE MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

BARCELONA - LEVANTE MAÇ YAYINI