TFF 2. Lig Kırmızı Grup 4. Hafta Diyarbekirspor ile Somaspor Yeni Diyarbakır Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Müsabaka 26 Eylül 2021 Pazar bugün saat 19.00’da oynanacak. Diyarbekirspor, Somaspor CANLI YAYIN takip etmek için tüm detaylar haber sayfamızda yer almaktadır.

TFF 2. LİG 4. HAFTA DİYARBEKİRSPOR – SOMASPOR

DİYARBEKİRSPOR - SOMASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
2021-2022 sezonu 2. Lig 4. Hafta maçında bugün saat 19.00’da Diyarbekirspor V Somaspor kozlarını paylaşacak. Taraftarlar ve izleyiciler bu karşılaşmayı nasıl izleyeceklerini arama motorlarında en çok aranan ve aramaya sıklıkla başladı.

DİYARBEKİRSPOR – SOMASPOR MAÇI ONLİNE CANLI YAYIN LİNKİ (TIKLA)

Bugün oynanacak olan DİYARBEKİRSPOR - SOMASPOR karşılaşması TV kanalı canlı vermemektedir. Maçı CANLI HD izlemek için bu linke tıklamanız gerekmektedir.

DİYARBEKİRSPOR – SOMASPOR maçını Hakem Yalçın Taşkınfurat yönetecek.

DİYARBEKİRSPOR – SOMASPOR SON DURUM

Diyarbekirspor Ligde 1 puanla 16. Sırada yer alıyor. Diyarbekirspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Vanspor FK’ye 3-1 yenilmişti. Somaspor 7 puanla 6. Sırada yer alıyor. Somaspor geçtiğimiz hafta kendi evinde Afyonspor’la 3-3 berabere kalmıştı.

Takımların ilk 11’i ve Esame Bilgileri açıklandığında sayfamızda açıklanacaktır.

CANLI MAÇ YAYININA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAMANIZ GEREKİYOR

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için Maç Bülteni sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.