Süper Lig 7.Hafta maçları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Giresunspor kendi evinde Kayserispor'u konuk ediyor. 26 Eylül Pazar günü saat 13.30'da başlayacak müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Bu maçın canlı anlatımı ve bütün detayları haber sayfamızda...

Spor Toto Süper Lig 7.hafta maçında Giresunspor ile Kayserispor Çotanak Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Sporseverler ve taraftarlar bu önemli maçı nasıl izleyeceğini sıklıkla araştırmaya başladı.

GİRESUNSPOR-KAYSERİSPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Giresunspor Kayserispor beIN SPORTS 2 canlı izle SÜPER LİG 7.Hafta karşılaşması Giresunspor Kayserispor maçıyla devam edecek. Bu müsabakayı reklamsız, kesintisiz, donmadan HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmanız gerekiyor.

GİRESUNSPOR-KAYSERİSPOR TAKIMLARINDAN SON BİLGİ

Süper Lig 7.Hafta maçları tüm hızıyla, aralıksız devam ediyor. Bugün de ligde yalnızca bir puana sahip Giresunspor, Kayserispor'u konuk ediyor. Geçen hafta kuvvetli rakibi Fenerbahçe karşısında çok iyi bir futbol sergilemesine rağmen rakibine 2-1'lik skorla mağlup olmaktan kurtulamayan Giresunspor, bu hafta Galatasaray'ı 3-0'lık net bir skorla yenen kuvvetli rakibi Kayserispor ile karşılaşıyor. Ligde son 6 karşılaşmadan hiç galibiyeti bulunamayan karadeniz ekibinin yalnızca bir beraberliği bulunuyor.

Evinde Kayserispor'a karşı ilk galibiyetini almak istiyor

TFF 1.Ligde müthiş bir grafik çizip Süper Lig'e yükselen Giresunspor'da işler hiçte iyi gitmedi. Şu en temel dek çıktıkları 6 karşılaşmadan 5 mağlubiyet ve yalnızca bir beraberliği bulunan Yeşil beyazlı ekip, taraftarını çok büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Hakan Keleş yönetimindeki Giresunspor, bu hafta Kayserispor'u yenip gelip hem ilk galibiyetini almak istiyor aynı zamanda moral bulup çıkış yakalamak istiyor. Dolayısıyla bu maç büyük önem arz ediyor.

Kayserispor'da moraller yerinde

Geçen hafta ligin güçlü ve şampiyonluk adaylarından Galatasaray'ı yenen Kayserispor, Giresunspor deplasmanına yüksek bir moralle geldi.

Hikmet Karaman önderliğindeki Kayserispor, Süper Lig'de çok güzel oyunuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Son 6 karşılaşmadan 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve bir beraberliği bulunan Kayserispor, Galatasaray galibiyetiyle çıkış yakalayıp galibiyet serisini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

GİRESUNSPOR-KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Giresunspor ile Kayserispor, 26 Eylül Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek.

GİRESUNSPOR-KAYSERİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Giresunspor Kayserispor arasında oynanacak maç, beIN SPORTS 2 ekranlarından yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

GİRESUNSPOR: Onurcan, Zeki, Perez, Douglas, Aziz, Pelupessy, Traore, Diabate, Serginho, Flavio, Balde

KAYSERİSPOR: Lung, Onur, Kolovetsios, Uğur, Carole, İbrahim, Attamah, Emrah, Mensah, Gökhan, İlhan